Ziņas

M Town - par daudz ir tieši tik, cik vajag

BMW M pieredze Biķernieku trasē
Testējam jaunākos M modeļus
Par daudz ir tieši tik, cik vajag

30 grādu svelme un mežonīgais negaiss nespēja traucēt vairāk nekā 200 BMW M klases automašīnu entuziastiem veselu nedēļu Biķernieku trasē izbaudīt šo auto jaudu un iespējas kopā ar pasaules klases autobraucējiem.  

Visu aizvadīto nedēļu no 10. līdz 14.jūnijam Biķernieku sporta trasē norisinājās BMW dīlera Latvijā “Inchcape Motors Latvia” rīkotā Baltijas mēroga pasākumu sērija “M Town”, kas bija veltīta BMW M klases automašīnām. Tajā piedalījās arī Whatcar.lv.

“M Town” devīze – par daudz ir tieši tik, cik vajag – pilnībā sevi attaisnoja, jo pasākumos piedalījās vairāk nekā 220 BMW M klases cienītāji un fani, žurnālisti, blogeri un influenceri no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, kuriem bija unikāla iespēja kopā ar izcilākajiem Latvijas autosportistiem Reini Nitišu, Konstantīnu Calko, Arti Baumani, Uldi Timaku, Beati Klipu, Valteru Zviedri, Matīsu Mežaku, Ralfu Sirmaci, Jāni Vanku, Ivaru Vasaraudzi, Edgaru Svenci, Gvido Elksni, Mārtiņu Aleksandroviču, Aleksandru Grīvu  izbaudīt BMW M2 un BMW M5 jaudu un eleganci, kā arī iepazīt jaunākos tehnoloģiskos risinājumus jaunajos BMW X5 un X7, Z4, 330i un 8.sērijas modeļos.

Fakts - BMW M sērijas automašīnas ir populārākie “Premium” klases sporta auto Latvijā. Braucēji ir iecienījuši gan visu paaudžu BMW M3 un M5, gan arī jaunos M2, M4 un M6 modeļus.

““M Town” demonstrētā BMW M2 ir aizraujoša sporta kupeja, kas lieliski der gan dinamiskai ikdienai, gan arī braucieniem pa trasi. Savukārt BMW M5 ir ātrs un komfortabls biznesa klases sedans,” rezumē “Inchcape Motors Latvija” produktu speciālists Mārtiņš Geršmanis.  


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.