Ziņas

Jaunais Kia XCeed būs ar 12,3 collu infodispleju

Kia xCeed pilsētas krosovers
Jauns 12,3 collu infodisplejs
Prezentēs 26. jūnijā

Jaunais Kia XCeed pilsētas krosovers būs pieejams  ar pirmo pilnībā digitālo 12.3 collu instrumentu paneli un tiks prezentēts 26.jūnijā. 

Emilio Herera, Kia Motors Europe pārstāvis: “Mūsu jaunais digitālais instrumentu panelis ir tikai viena no daudzajām iespējamām tehnoloģiju opcijām, kas būs pieejama kopā ar KiaXCeed. Palielinot plašo funkciju klāstu, īpaši augstākās specifikācijas modeļos, šis digitālais panelis spēlēs nozīmīgu lomu, nodrošinot autovadītāju ar svarīgu informāciju saprotamā, taču neuzkrītošā veidā. Nākotnē šī sistēma tiks adaptēta arī citiem Kia modeļiem, jo visu laiku tiek meklēti jauni veidi, kā braukšanas laikā piegādāt autovadītājiem nozīmīgu informāciju.”


Starp divām digitālajām skalām būs multifunkionāls displejs, ko varēs kontrolēt ar automašīnas multifunkcionālo stūres iekārtu. Šajā displeja daļā autovadītāji savā redzeslokā varēs paturēt visas navigācijas instrukcijas, audioinformāciju, telefona zvanus un kontaktus, kā arī citu informāciju par braucienu, piemēram, pašreizējo un vidējo degvielas patēriņa līmeni. 

Te parādīsies arī automašīnas diagnostikas brīdinājumi, aktuālie paziņojumi, kas saistīti ar drošību un satiksmi, kā arī navigāciju. Centrālajā displejā būs redzami arī ziņojumi, kas iesaka autovadītājam atpūsties, ja vadīšanas stilā identificētas noguruma pazīmes.

Kad autovadītājs novietos automašīnu stāvēšanai un izslēgs motoru, tiks parādīts īss kustības grafiks un brauciena apkopojums, kurā redzams laiks, veiktā distance, vidējais degvielas patēriņš, kā arī atlikusī distance, ko automašīna varēs veikt, balstoties uz degvielas atlikumu bākā.


Jaunais digitālais instrumentu panelis būs pieejams kā opcija jaunajā Kia Xceed, atkarībā no pārdošanas tirgus un automašīnas specifikācijas. Tas aizstās esošās ciparnīcas un 3.8 collu mono-LCD vai 4.2 collu TFT LCD ekrānus, kas šobrīd ir Kia automašīnās atkarībā no konkrētās specifikācijas.

Braukšanas stila izvēle

Līdzīgi kā citi Ceed modeļi, arī daži Kia Xceed varianti tiks piedāvāti ar braukšanas stila izvēles sistēmu. Autovadītājs varēs pielāgot automašīnas vadīšanas veidu un sniegumu braukšanas apstākļiem. Mainot to no “Normāla” uz “Sporta”, attiecīgi izmainīsies auto stūrēšanas un pārnesumu maiņas reakcija. 

Par Kia Motors Europe

Kia Motors Europe ir Kia Motors Corporation pārstāvniecība Eiropā, kas nodrošina automašīnu pārdošanu, mārketingu un apkalpošanu. Tās galvenā mītne atrodas Frankfurtē, Vācijā, un šobrīd Kia pieejams 30 Eiropas tirgos.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Kia Stonic

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Kia Stonic ir uz mazauto platformas veidots kompakts krosovers ar salīdzinoši labu aprīkojumu, labām braukšanas īpašībām un ilgu garantijas termiņu. Tiesa gan, tas varēja būt mazliet lētāks un praktiskāks.