Ziņas

Atjauninātais Volkswagen Passat jau pārdošanā

Volkswagen atsvaidzina Passat modeli
Plašāks bāzes aprīkojums, jauna infosistēma
2,0 TDI Evo motors ar daļēju hibrīdtehnoloģiju

No šodienas pircēji atsevišķās Eiropas valstīs var iegādāties atjaunināto Volkswagen Passat. Tas ieguvis jaunākās paaudzes infosistēmu (MIB3), jaunas vadītāja palīgsistēmas un nelielus kosmētiskus uzlabojumus.

Volkswagen ir arī pamainījuši Passat aprīkojuma līmeņu struktūru. Atkarībā no tirgus, modeļu saraksts sākas ar Passat, turpinās ar Business, bet pats dārgākais aprīkojuma līmenis ir Elegance. Abas pēdējās aprīkojuma variācijas var papildināt ar R-Line pakotni.

Volkswagen Passat joprojām būs pieejams arī “bezceļu” versijā Alltrack un kā plug-in hibrīds GTE versijā.

Visiem Passat ir plašāks standarta aprīkojums, kurā tagad cita starpā ietilpst arī infosistēma ar integrētu SIM karti, “We Connect” (Volkswagen tiešsaistes serviss), Front Assist, Adaptive Cruise Control un Lane Assist palīgsistēmas.

Motoru sarakstā – divi 2,0 litru TSI benzīna motori ar 190 ZS un 272 ZS, kā arī trīs dīzeļmotori – 1,6 TDI ar 120 ZS, 2,0 TDI ar 190 ZS un 2,0 litru TDI biturbo ar 240 ZS. Visiem motoriem ir partikulu filtrs un tie atbilst Euro 6d-Temp emisiju standartiem. Vēlāk būs pieejams arī Passat 2,0 TDI Evo ar 218 ZS un daļēju hibrīdtehnoloģiju.

 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!