Ziņas

Klajā nāk jaunais 1. sērijas BMW

Jaunais 1. sērijas BMW
Ietilpīgāks salons un bagāžas nodalījums
Pirmais priekšpiedziņas 1. sērijs BMW

BMW laiduši klajā jaunākās paaudzes 1. sērijas modeli, kas būs pirmais priekšpiedziņas auto šī modeļa pastāvēšanas laikā. Trešās paaudzes modelis varbūt atšķiras no līdzšinējās paaudzes 1. sērijas, taču tam ir daudz līdzību ar izmēros lielāko X2. 

Nedaudz lielāka radiatora reste tagad ir viena no pamanāmākajām BMW dizaina iezīmēm. Aizmugurē – LED lukturi un, klāsta flagmanim M135i – arī difuzors un divas izplūdes sistēmas caurules. 


BMW apgalvo, ka jaunais dizains ļāvis paplašināt salona ietilpību. Tā ir ievērojami lielāka, ko īpaši izjutīs aizmugurē sēdošie – vietas galvai un kājām ir vairāk. Kravas nodalījuma ietilpība ir 380 litri, tātad par 20 litriem vairāk, kā līdzšinējam modelim. Ja noloka sēdekļu atzveltnes, to var paplašināt līdz 1200 litriem. 

Jaunajam 1. sērijas BMW pirmoreiz būs elektrisks panorāmas stikla jumts, iDrive 7,0 un 10,25 collu infosistēmas ekrāns, savukārt 9,2 collu head-up displejs ir papildaprīkojumā.   


Pircējiem Eiropā būs pieejamas trīs modifikācijas ar dīzeļdzinēju un divas – ar benzīna motoru. Jaudīgākais 1.sērijas variants - M135i 0-100 km/h paātrinājumu varēs veikt 4,8 sekundēs.  


 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.