Ziņas

BMW X7 ir pārdošanā Latvijā

BMW X7 testa braucieniem jau pieejams
Plašs komforta un drošības aprīkojums
Pārdošanā tagad

Par BMW X7 modeli pirmo reizi tika vēstīts 2014.gadā, oficiāli to prezentēja 2018.gada oktobrī, bet kopš šī gada marta tas ir pārdošanā - bet tagad pieejams arī testa braucieniem BMW oficiālā dīlera Latvijā “Inchcape Motors Latvia” salonā.

Izteiksmīga dizaina virsbūve

BMW X7 ir īsts luksusa SUV, majestātisks un vienlaikus elegants. Šova elements ir elipsveida radiatora režģis un X dizaina lāzerlukturi, kas izgaismo ceļu līdz pat 600 metru attālumā.

Auto aprīkojumā ir pieejami 22 collu vieglmetāla diski divkrāsu stilā, kā arī dažādu izmēru augstas veiktspējas riepas.  Savukārt aizmugurējo daļu izceļ horizontāla hromētā josla.

Nākotnes interjera salons

Pārnesuma pārslēga, skaļuma vadības, “iDrive” vadības slēdža un “Start” pogas detaļas ir izgatavotas no smalka kristāliskā stikla. Auto ietilpība ir līdz pat septiņām sēdvietām, ko veido pilnvērtīga trešā rinda. Ir piedomāts pie aizmugurē sēdošo pasažieru komforta un tiem pieejamās funkcionalitātes. Piemēram, otrās rindas sēdekļiem ir automatizēta atzveltnes noliekšanas sistēma, pārvietojami sēdekļi un atvieglota iekļūšana trešajā rindā.

Labāku atmosfēru salonā rada panorāmas stikla jumta lūka “Sky Lounge”, kurā ir iebūvēti vairāk nekā 15 000 gaismas elementu salona fona apgaismojumam. Standarta apgaismojumā ietilpst kontūras apgaismojums, kas rada mājīgu atmosfēru. Tāpat ir pieejamas sešas pielāgojamas intensitātes gaismas funkcijas, piemēram, atsevišķs sagaidīšanas apgaismojums.

Uzlaboti “ConnectedDrive” pakalpojumi un citas inovatīvās funkcijas 

BMW X7 aprīkojumā ietilpst inovatīvas atbalsta funkcijas, kas ne tikai atvieglo braukšanu, bet arī palīdz vadīt un kontrolēt auto. Infosistēma ietver augstas kvalitātes displeju ar 12,3 collu vadības paneli, kāds jau ilgāku laiku ir, piemēram, Lexus RX. 

BMW žestu vadības kontrole ļauj ar roku kustībām pārvaldīt ienākošos zvanus vai regulēt skaņu. Savukārt braukšanas palīgsistēmas piedāvā dažādas drošības funkcijas, piemēram, brīdina par nobīdi no joslas ar aktīvo sānu sadursmes funkciju. 

Novietošanas palīgs atvieglo auto novietošanas manevrus, piedāvājot 3D panorāmas skatu. Ar digitālo atslēgu ir iespējams iedarbināt, atslēgt un aizslēgt savu BMW, šo funkciju var kopīgot viedtālrunī ar ģimeni un draugiem.

Jaunajās digitālajās funkcijās ietilpst arī “Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound” sistēma, kas nodrošina izcilu studijas līmeņa skaņu, skārienjutīgi displeji aizmugurē sēdošajiem, krūzīšu turētāji ar temperatūras regulēšanas iespēju un automātiskā gaisa kondicionēšana ar piecu zonu vadību. 

Tehnoloģiskās iemaņas uz ceļa

Jaunajam BMW X7 ir pieejama “xOffroad” pakotne ar četru bezceļu režīmu izvēli. Īpašu braukšanas komfortu un dinamiku nodrošina “Excutive Drive Pro” balstiekārtas vadības sistēma. Dzinēja skaņu, ko ir iespējams pastiprināt, nodrošina M sporta izplūdes sistēma. 

Gaitas komfortu nodrošina pneimopiekare, bet braukšanas stabilitāti palielina aktīvā stūres vadība, kas pie mazāka ātruma (zem 60 km/h) griež aizmugurējos riteņus pretī priekšējiem, tādejādi sasniedzot labāku manevrējamību.

Maksimālais ātrums, ko var sasniegt X7 jaudīgākā M50d versija, ir 250 km/h, savukārt 100 km/h atzīmi tas sasniedz 5,4 sekundēs.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.