Ziņas

Toyota Prius vēlas kļūt par Lexus

Dīvains Prius tūnings Japānā
Dažādi noformējuma elementi un Lexus logo
Vai Prius tādēļ ir kļuvis pievilcīgāks?

Toyota Prius nekad nav ticis uzskatīts par stilīgu auto, kaut gan tā savdabīgais dizains pilnīgi noteikti ļauj šim leģendārajam hibrīdauto izcelties citu ceļu satiksmes dalībnieku vidū. Tas ir izpelnījies daudz dažādu raksturojumu, bet mēs to vidū pagaidām vēl neesam dzirdējuši vārdu „skaists”.

Kā liecina šis foto, virkne dažādu tūninga elementu nepadara to daudz pievilcīgāku – un arī Lexus zīmols nespēj tam palīdzēt, jo izskatās pilnīgi ne savā vietā. Lai arī tam ir Liberty House uzlīme, mums ir aizdomas, ka izmantotie apdares papildelementi – tai skaitā difuzors, izpūtēja caurules un lukturi nav no slavenā japāņu tūninga ateljē.

Skaidrs ir viens – Prius īpašnieks ir mēģinājis darīt visu, lai padarītu savu auto pievilcīgāku. Taču tikpat skaidrs ir arī tas, ka šis mērķis nav izdevies, jo pārspīlētais sportiskums ir pilnīgā pretrunā ar pelnīti izslavēto Prius „zaļo domāšanu”.

 

.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.