Ziņas

Porsche laiž klajā Cayenne Coupe

Porsche Cayenne Coupe
340 ZS vai 549 ZS motori
5,7 vai 3,7 sekundes līdz 100 km/h

Tiem, kam Porsche Cayenne šķiet pārāk garlaicīgs, tagad nāksies padomāt vēlreiz - vācu autoražotājs laidis klajā jaunu modeli - Cayenne Coupe. Tas saglabājis jaunākās paaudzes Cayenne tehniskās iezīmes, taču atšķiras ar dinamiskāku dizainu. Porsche Cayenne Coupe aizmugure ir slīpāka, turklāt tajā ir integrēts spoileris, kas automātiski paceļas, līdzko ātrums pārsniedz 90 km/h.


Standartaprīkojumā ir panorāmas stikla jumts, taču par papildu samaksu var izvēlēties jumta paneli no oglekļa šķiedras. Tas pieejams arī vienā no trīs sportiskās apdares pakotnēm, kas cita starpā ietver arī 22 collu GT Design diskus, kā arī oglekļa šķiedras un alkantaras apdari interjerā. Cayenne Turbo Coupe šajā pakotnē ietverta arī sporta izplūdes sistēma. 

Tādas opcijas kā Porsche aktīvā balstiekārtas kontroles sistēma (PASM) un Sport Chrono pakotne ir ietverta standartaprīkojumā, kopā ar 20 collu diskiem un sporta sēdekļiem. Bagāžas nodalījuma ietilpība ir 622 litri, ko var palielināt līdz 1537 litriem, nolaižot aizmugures sēdekļus.


Sākotnēji pircējiem tiks piedāvāts Cayenne Coupe ar 340 ZS 3,0 V6 benzīna motoru, 243 km/h maksimālo ātrumu un spēju 0-100 km/h paātrinājumu veikt 5,7 sekundēs. Nākamais sekos Cayenne Turbo Coupe ar 4,0 litru twin-turbo V8 motoru, kam ir 549 ZS, 3,7 sekunžu sprinta laiks no 0 līdz 100 km/h, bet maksimālais ātrums - 286 km/h.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!