Ziņas

Mitsubishi L200 pikapam vērienīgi uzlabojumi

Mitsubishi L200 2019. gada modelis
Lielāks komforts, drošība un jauns izskats
Pārdošanā nākamgad

Tikko prezentētais Mitsubishi L200 pikaps Eiropas tirgū un arī Latvijā tirdzniecībā nonāks 2019. gada vasarā. Mitsubishi importētājs informē, ka tehniskā būs zināma, tuvojoties pārdošanas datumam.

Šobrīd zināms, ka tas faktiski nav jauns modelis, bet gan vērienīgi atjaunināts līdzšinējais L200, kam ir jauns priekšgala dizains, uzlabota pilnpiedziņas sistēma, kā arī jaunākās aktīvās drošības un vadītāja palīdzības sistēmas. Kā norāda ražotājs, veikti gan ievērojami izturības un uzticamības uzlabojumi, kas nepieciešami komerciālajam lietotājam, gan arī komforta un gaitas uzlabojumi, kādus vēlas privātais lietotājs

Jaunā L200 4WD modeļi ir aprīkoti divējādi – ar Super-Select 4WD, kas nodrošina optimālas vilces spēka un vadāmības īpašības uz jebkādas braukšanas virsmas, vai ar Easy-Select 4WD, kas vienkāršo dažādu braukšanas režīmu pārslēgšanu atkarībā no ceļa seguma īpatnībām. Bremzēšanas rādītāji un sajūta uzlabota, izmantojot lielākus priekšējos diskus un bremžu suportu virzuļus, savukārt gaita uzlabota, izmantojot lielākus aizmugures amortizatorus. Līdzšinējo piecpakāpju automātisko transmisiju nomainījusi jauna, sešpakāpju automātiskā pārnesumkārba.

Drošības aprīkojumā ietverta frontālās sadursmes novēršanas bremžu sistēma, kas spēj konstatēt priekšā esošus transportlīdzekļus un gājējus; aklās zonas brīdinājumu sistēma un joslu šķēršošanas asistents, kā arī sistēma, kas brīdina par satiksmi aizmugurē, palīdzot novērst sadursmes, braucot atpakaļgaitā. Vēl viens jaunievedums ir nejauša paātrinājuma novēršanas sistēma tādu negadījumu mazināšanai, ko izraisa gāzes pedāļa kļūdaina lietošana, uzsākot braukšanu vai braucot atpakaļgaitā autostāvvietās un citās šaurās platībās. Papildus ērtības nodrošina 360 grādu leņķa apkārtskata kamera un parkošanās sensori.



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!