Ziņas

Latvijas Hokeja federācija saņem Škoda Octavia Combi un Kodiaq

LHF sāk sadarbību ar Škoda
Līgums līdz 2021. gadam
Pat Bobs Hārtlijs atzinīgi novērtē Škoda

Škoda jau ilgus gadus ir pasaules hokeja čempionātu sadarbības partneris, bet tagad arī Latvijas Hokeja federācija un čehu zīmols līdz 2021.gadam būs draugi! Abas puses vakar svinīgi parakstīja attiecīgu līgumu autocentrā "Green Motors", kur federācijas rīcībā tika nodoti divi auto - Octavia Combi un septiņvietīgais krosovers Kodiaq.

"Škoda starptautiskā līmeņa sadarbība ar hokeju bija viens galvenajiem faktoriem, kas pamudināja arī mūs uzsākt sadarbību ar LHF. Kompānija pasaules čempionātam un Starptautiskajai Ledus hokeja federācijai (IIHF) bijusi uzticīga jau 25 gadus pēc kārtas un pērn parakstījusi sadarbības līgumu vēl uz pieciem gadiem," skaidro Škoda importētāja, uzņēmuma "Auto 100 Latvija" vadītājs Māris Jansons.

"Mēs esam ļoti priecīgi atbalstīt Latvijas hokeju, jo redzam, kādas pozitīvas pārmaiņas šobrīd notiek šajā sporta veida saimniecībā un organizācijā. Jāizceļ, kad papildus motivāciju šim solim mums deva tas, kad izlasei ir piesaistīta patiešām spilgta personība kā Bobs Hārtlijs. Augstu mērķu sasniegšana mūs motivēja būt daļai no šī visa kopuma."

Savukārt LHF ģenerālsekretārs Viesturs Koziols pateicās par atbalstu un novērtēja sadarbības praktisko ieguvumu. "Mums bija iespēja "Škoda" automašīnas izbaudīt arī šī gada pasaules čempionātā Dānijā. Šīs ir patiešām augstākās klases automašīnas. LHF darba nodrošināšanā automašīnas ļoti noderēs, jo jau šonedēļ septiņas dažādas valstsvienības piedalīsies starptautiskos turnīros. Centīsimies arī turpmāk savu darbu darīt pēc labākās sirdsapziņas, lai arī mūsu atbalstītāji būtu gandarīti," stāsta Koziols.

LHF uzticētās "Škoda" automašīnas rūpīgi aplūkoja arī valstsvienības galvenais treneris Hārtlijs, kurš šodien kopā ar Latvijas izlasi jau devies uz "Euro Ice Hockey Challenge" (EIHC) turnīru Minskā. Tajā komanda spēkosies ar Slovēniju, Franciju un mājinieci Baltkrieviju.

Pirmo maču šajā EIHC turnīrā Latvijas hokejisti aizvadīs šodien, plkst.15.15 pret Slovēnijas komandu, dienu vēlāk tiksies ar Franciju, bet turnīru noslēgs sestdien ar spēli pret mājiniekiem Baltkrieviju.

Spēli pret Baltkrieviju būs iespējams tiešraidē skatīties Latvijas Televīzijas (LTV) 7.kanālā. Visas turnīra cīņas tiks pārraidītas Baltkrievijas Hokeja federācijas oficiālajā "Youtube" kanālā.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Škoda Scala

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Nenovērtējiet Scala par zemu tikai tā cenas dēļ. Vairākās kategorijās tas ir labāks pat par cenas ziņā dārgākiem ģimenes auto – tam ir patīkama gaita, pienācīga vadāmība, moderna multimediju sistēma un iespaidīgs plašums gan aizmugurē sēdošajiem, gan bagāžnieka nodalījumā. Tā vienīgie trūkumi ir dažviet lētā salona apdare un tālākpārdošanas vērtība, kas nav tik augstā kā dažiem konkurentiem.