Ziņas

Parīzes auto izstāde: Kia ProCeed, Ceed GT un GT Line

Kia nāk klajā ar jauno ProCeed
Pirmizrāde arī Ceed GT un ProCeed GT
Aprīkojuma pakotne GT Line

Kia Motors Parīzes autošova zvaigzne šogad ir Kia ProCeed. Pilnībā jaunais, tā dēvētā “shooting brake” tipa auto debitē blakus jaunajiem Ceed GT un ProCeed GT, kā arī Ceed GT Line. Pirmizrādi Eiropā piedzīvojis arī elektriskais krosovers Kia e-Niro.

Visi četri modeļi pārdošanā nonāks ar kompānijas unikālo 7gadu, 150 000 km garantiju jau standartaprīkojumā. Kia garantija attiecas arī uz e-Niro litija-jonu polimēra baterijām.

Jaunais Kia ProCeed nonāks pie Eiropas pircējiem 2019. gada sākumā. Tas tiks ražots Kia fabrikā Žilinā, Slovākijā, blakus Kia Ceed un Ceed Sportswagon, ar kuriem pircēji tika iepazīstināti šī gada sākumā.

Jaunais Kia Ceed GT pārņem stafeti no priekšgājējiem ar jaudīgu 1,6 litru T-GDi motoru un plašu drošības, komforta un ērtības tehnoloģiju klāstu. Ja citu Ceed modeļu dizainam raksturīgas noteiktas līnijas un izliektas metāla plāksnes, GT atšķiras ar sportiskākām formām,  jauniem priekšējiem un aizmugures bamperiem un sarkanas krāsas akcentiem eksterjerā.

Jaunajam Ceed GT pirmajam starp visiem Kia hečbeka modeļiem kā opcija būs pieejama septiņu ātrumu DSG transmisija, papildus standarta sešu ātrumu manuālajai pārnesumkārbai. Pārdošanā tas būs 2019. gada pirmajā ceturksnī.

Arī Kia Ceed GT Line, kura dizainā redzamas atsauces uz sportisko Ceed GT, pārdošanā Eiropā nonāks 2019.gada pirmajā ceturksnī. Ceed GT Line ir pieejams ikvienā jaunā Ceed variantā, ieskaitot piecu durvju hečbeku un Ceed Sportswagon.
Ceed GT Line eksterjerā ir vairākas atšķirīgas dizaina iezīmes. Tās ir satīna hroma un spīdīgi melnas radiatora restes, unikāli 17 vai, pēc vēlēšanās, 18 collu GT Line vieglmetāla diski, pilnībā jauni priekšējie un aizmugures bamperi.

Arī salonā Ceed GT Line modeļi atšķiras ar sportisku kabīnes atmosfēru. Pelēkais Ceed un Ceed Sportswagon griestu oderējums ir aizstāts ar melnu audumu, citviet redzami metāliski apdares akcenti.

Ceed GT Line ir pieejami 1.0 litru un 1.4 litru motori, T-GDi motori vai Kia 1.6 litru ‘Smartstream’ CRDi dīzeļmotors.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Kia Stonic

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Kia Stonic ir uz mazauto platformas veidots kompakts krosovers ar salīdzinoši labu aprīkojumu, labām braukšanas īpašībām un ilgu garantijas termiņu. Tiesa gan, tas varēja būt mazliet lētāks un praktiskāks.