Ziņas

Parīzes auto izstāde: jaunais Toyota RAV4 ar 222 ZS

Toyota RAV4 Eiropas pirmizrāde
Jaudīgāki motori, plašāks aprīkojums
Lielāka ietilpība, labāka salona apdare

Toyota Parīzes auto izstādē pirmoreiz Eiropas publikai demonstrē jaunākās paaudzes RAV4 krosoveru – pēc tam kad gada sākumā tas jau piedzīvoja pasaules pirmizrādi ASV.

Eiropas tirgum paredzētajai Toyota RAV4 versijai ir dažas atšķirības, taču kopīgs ir fakts, ka pirmoreiz RAV4 tiek veidots uz TNGA platformas. Ar zemāku smaguma centru un ievērojami uzlabotu virsbūves stingrību jaunais RAV4 sola labāku vadāmību un gaitas komfortu, lielāko bagāžas nodalījuma ietilpību šajā klasē, kā arī lielāku klīrensu. Savukārt salona apdarē vērojama augstāka montāžas un apdares materiālu kvalitāte.

RAV4 hibrīddzinēju veido elektromotors un 2,5 litru tilpima benzīna motors ar kopējo jaudu 222 ZS. Toyota norāda, ka degvielas ekonomija kombinētajā ciklā būs 4,5 l/100 km, bet  paātrinājums no nulles līdz 100 km/h aizņems 8,1 sekundi.

RAV4 būs pieejams arī ar 2,0 litru, 173 ZS benzīna dzinēju ar uzlabotu dinamiku. 2,0 litru benzīna dzinēju tagad var aprīkot arī ar priekšpiedziņu, ļaujot Toyota piedāvāt plašāku cenu spektru.

Tajā pat laikā jaunā RAV4 Hybrid elektriskā AWD sistēma ir uzlabota, lai sniegtu vēl labāku veiktspēju izaicinošos apstākļos un drošu vadāmību uz slidena ceļa.

Jaunais RAV4 ir arī pirmais Toyota modelis, kas jau standarta aprīkojumā aprīkots ar Toyota Safety Sense funkcijām.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Toyota bZ4X

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

bZ4X ir lielisks universālis – īpaši, ja izvēlaties ar priekšējo riteņu piedziņu un vidējā līmeņa aprīkojumu. Tam ir laba vadāmība, ietilpīgs salons un tas pieejams par saprātīgu cenu, turklāt jūs saņemsiet 10 gadu garantiju akumulatoram, ja nogādāsiet savu automobili pie Toyota dīlera uz ikgadējo EV veselības pārbaudi.