Ziņas

Degunradzis uzbrūk apvidus auto

Incidents safari parkā Meksikā
Degunradzis nolemj izrādīties savai dāmai
Skaties video!

Vai tavs apvidus auto spēj izturēt degunradžu uzbrukumus? Šāds jautājums šķiet loģisks pēc šonedēļ Meksikā piedzīvotā incidenta, kur kāds degunradzis safari parkā nolēma nedaudz izrādīties savas draudzenes priekšā, demonstrējot savu vīrišķību uzbrukumā naidniekam - šajā gadījumā melnas krāsas apvidniekam, kas bija pilns ar zinātkāriem tūristiem.

Safari parka vadība taisnojas, ka degunradži parasti ir ļoti miermīlīgi radījumi, kurus pamatā interesē pārtika un zvilnēšana saulē. Taču šobrīd pilnā sparā rit pārošanās sezona, tāpēc ir vēl viena lieta, kas interesē degunradžus - attiecības ar pretējo dzimumu. Muskuļu demonstrēšana šādos gadījumos ir raksturīga ne tikai degunradžiem vien.

Nav zināms, cik romantisks todien bija šī konkrētā degunradža vakars, taču tūristi gan to atcerēsies uz ilgu laiku. Ir pamatotas aizdomas, ka apdrošināšanas polisē nav iekļauts tāds risks kā - degunradža uzbrukums. Skaties video!



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Hyundai Tucson

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Hyundai Tucson ir laba vērtības un cenas proporcija, pievilcīgs vizuālais izskats un plaša labu motoru izvēle, taču gaitas un vadāmības īpašību ziņā tas atpaliek no dažiem konkurentiem.