Ziņas

Alfa Romeo, Maserati un Audi dizainers pievienojas Mitsubishi komandai

Mitsubishi dizainu veidos itāļu dizainers Alessandro Dambrosio
Bijušais Alfa Romeo, Maserati un Audi dizaina veidotājs
Mitsubushi Motors viņš pievienosies oktobrī

Mitsubishi modeļu dizains ir pārmaiņu priekšā - japāņu autoražotāja komandai pievienojies itālis Alessandro Dambrosio, kļūstot par Mūsdienīgā dizaina nodaļas izpilddirektoru. Viņš vadīs komandas trijās atšķirīgās dizaina studijās — Okazaki un Tokijā (Japānā), un Frankfurtē (Vācijā). Alessandro būs tiešā veidā pakļauts Projektēšanas nodaļas viceprezidentam Tsunehiro Kunimoto.

„Alessandro ir ļoti pieredzējis un prasmīgs dizaineris ar ilgu karjeru vadošajos autobūves uzņēmumos,” saka Kunimoto, „gatavojos iedvesmot mūsu komandas, veidojot nākamo Mitsubushi dizaina paaudzi un palīdzot atjaunot un pilnveidot Mitsubushi Motors zīmolu, jo mūsu mērķis ir globāla izaugsme.”

„Alessandro pievienojas aizraujošā brīdī, kad strādājam pie Mitsubishi Motors nākotnes dizaina. Viņa aizrautība un dziļā izpratne par zīmolu vērtībām būs ļoti noderīgs pienesums mūsu dizaina komandai.”

Milānietis Dambrosio savu karjeru sāka Fiat divīzijā „Centro Stile Lancia”, tomēr gandrīz astoņus gadus pavadīja Alfa Romeo, strādādams par galveno dizaineri. Vēlāk viņš kļuva par Maserati Design vadītāju, bet vēl pēc tam pievienojās Volkswagen Group, kļūstot par Audi Dizaina konceptu studijas vadītāju Minhenē.

Mitsubushi Motors viņš pievienosies oktobrī..

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!