Ziņas

Ideja atvaļinājumam - Autostadt bezceļu trase un izklaides parks

Volkswagen muzejs un bezceļu poligons Volfsburgā
Autostadt piedāvā izklaidi lieliem un maziem
Skaties video!

Ja nevari izdomāt, ko darīt atvaļinājuma laikā Vācijā (izņemot desiņu un alus baudīšanu), tad labs variants ir Autostadt, kas atrodas pie Volkswagen koncerna galvenās mītnes Volfsburgā.

Tas ir tāds kā izklaides parks auto entuziastiem, kas cita starpā ietver arī muzeju un – bezceļu braukšanas trasi. Katram no koncernā ietilpstošajiem zīmoliem ir savs paviljons, kur būs ko darīt gan lieliem, gan maziem apmeklētājiem. Tur ir restorāni, veikali, kinoteātris, kā arī divi 20 stāvus augsti stikla torņi ar 400 automašīnām.

Pat Ritz-Carlton viesnīca tur ir, taču – pats interesantākais, mūsuprāt, ir tieši bezceļu braukšanas poligons. Tajā ir dažādas trases ar mainīgiem ceļa segumiem, ļoti stāva uzbrauktuve (60 grādu leņķis), upe, milzīga betona caurule, kā arī citas atrakcijas, kur apmeklētāji var patestēt jaunākos Volkswagen apvidniekus un krosoverus – Amarok, Tiguan, Kodiaq un arī jauno Touareg.

Protams, ja tur būtu pieejams arī Bentayga un Urus, nav grūti iedomāties, ka daudzi jau sāktu zvanīt uz ceļojumu aģentūrām pat neizlasījuši šo rakstu līdz galam. 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!