Testa brauciens

Mitsubishi Eclipse Cross: vērtē pircēji

Pircēju atsauksmes par Mitsubishi Eclipse Cross
Testa brauciens pie Mitsubishi pārstāvja Skandi Motors
Pieņemama cena, labs aprīkojums, pilnpiedziņa - Eclipse Cross ir spēcīgs konkurents

Ietilpīgs, labi aprīkots ģimenes SUV šobrīd jau ir teju katra autoražotāja modeļu sarakstā. Taču - ko potenciālie pircēji saka par Mitsubishi piedāvājumu, jauno Eclipse Cross? 

"Fakts, ka Eclipse Cross reklāmas kampaņas seja bija bokseris Mairis Briedis, noteikti ir pluss" – tā Whatcar.lv atzina viens no mūsu lasītājiem, ierodoties uz jaunākā Mitsubishi krosovera testa braucienu japāņu autoražotāja oficiālā pārstāvja - Skandi Motors autosalonā.

Vilinoša sākumcena, turklāt ar jau ietvertu labu aprīkojumu, intriģējošs dizains, kā arī iespēja šo auto komplektēt arī ar pilnpiedziņu – šīs ir galvenās atziņas, ko par Mitsubishi modeļu klāsta jaunpienācēju zināja testa brauciena dalībnieki. Kādas ir viņu domas pēc veiktā testa brauciena?



Edgars Barbaks,
bāra "Aurora” īpašnieks
brauc ar 5. sērijas BMW


"Labs piedāvājums, laba mašīna par šo cenu. Tāpēc arī Mitsubishi nepretendē uz premium līmeni, kur līdzīga izmēra auto maksā pat trīsreiz vairāk. Šis ir godīgs, praktisks auto, kas labi pilda savu pamatfunkciju. Sēdēšana ir ērta, vietas pietiek pat manam 1,90 m augumam, arī bagāžas nodalījumā būs vieta gan somām, gan teltīm, makšķerēm un dažādiem sīkumiem".

"Aizmugures sēdekļus var bīdīt, kas ir pluss, ja nepieciešams atbrīvot vēl vairāk vietas bagāžai. Par braukšanu – motora tilpums nav liels, tāpēc to praktiski nedzird – un tāpēc arī nav vērts gaidīt, ka tas būs ļoti dinamisks. Lai arī paātrinājums ir labāks, nekā biju iedomājies, šo auto es pirktu nevis tādēļ, lai izbaudītu braukšanu, bet tāpēc, ka es varu braukt tur, kur sirds kāro, visam pāri, jo mans pašreizējais auto ir pārāk zems, lai to darītu".

"Eclipse Cross ir arī ļoti plašs aprīkojums, kas patiešām ir svarīgi, izvēloties auto. Es uzskatu, ka jāpērk tāda mašīna, kur ir pēc iespējas vairāk ekstru, – īpaši, ja galvenokārt pārvietojies pa pilsētu, nevis trenējies rallijam. Šajā auto ekstru patiešām ir daudz, to skaitā drošības ziņā – joslu maiņas brīdinājums, aklās zonas brīdinājums, ārkārtas bremzēšana. Protams, arī tās sīkās, bet patīkamās ekstras, kā stūres apsilde, sēdekļu apsilde ne tikai priekšā, bet arī aizmugurē".



Raimonds Viļums
uzņēmuma direktors
brauc ar Jaguar F-Pace


"Iepriekš Eclipse Cross biju redzējis tikai reklāmās, fotogrāfijās, bet reālajā dzīvē tas ir lielāks, un arī aizmugures sēdekļos vietas ir vairāk, nekā biju iedomājies. Četriem pieaugušajiem un vienam bērnam vietas pietiks, var vēl kaķi kaut kur ielikt. Vietas kājām ir daudz, neviens nejutīsies apdalīts. Turklāt sēdēšana aizmugurē ir ērtāka, nekā dažos vēl lielāka izmēra auto".

"Trokšņu izolācija – nevainojama. Par dizainu neko sliktu nevaru teikt, tas ir katra gaumes jautājums, tāpat kā interjers. Šeit ir daudz pogu un slēdžu, tas, manā izpratnē, ir tāds klasisks risinājums – pats esmu jau pieradis pie skārienekrāniem un fakta, ka visu var regulēt dažādās ekrāna izvēlnēs. Bet dažiem varbūt nepatīk to ekrānu bakstīt – tāpēc viņi izvēlēsies tieši šo".

"Arī braukšanas sajūtu ziņā labs iespaids – stūres reakcija varbūt ir vieglāka, nekā esmu pieradis, taču tās reakcija ir precīza, asa. Kur pagriez, tur iet momentā, nav nekādas aiztures vai svārstīšanās. Paātrinājums ir labs, ņemot vērā faktu, ka tas ir tikai 1,5 litru tilpuma motors. CVT transmisijai ir savas īpatnības atšķirībā no klasiskas automātiskās pārnesumkārbas, taču šeit tās praktiski nav jūtamas. Pilnpiedziņas sistēma ir ļoti laba, izmēģinājām braukt arī pa grantsceļu – pa pirmo! Man patika. Par šo cenu – ļoti labs auto, turklāt ietilpīgs".



Ģirts Bārenis,
radošās aģentūras vadītājs
brauc ar Mitsubishi Pajero


"Man šobrīd ir pienācis laiks mainīt savu Pajero pret citu auto, tāpēc meklēju tādu alternatīvu, kas būtu gan praktiska, gan vairāk piemērota braukšanai pa pilsētu. Tāpēc der arī priekšpiedziņas versija, kaut gan – arī pilnpiedziņa par sliktu nenāktu, ņemot vērā mainīgos laika apstākļus, kādi pie mums mēdz būt ziemā. Un atšķirībā no vairākiem citiem mūsdienu krosoveriem Eclipse Cross tā ir pieejama, turklāt vēl kāda! No leģendārā Mitsubishi Evolution rallija auto".

"Mana darba specifika ir saistīta ar dizainu, vizuālo mākslu, tāpēc auto izskats man ir svarīgs. Jāteic, ka šobrīd Mitsubishi modeļu klāstā teju katrs modelis ir atšķirīgs. Piemēram, BMW vai Audi kļūst arvien līdzīgāki, šeit atšķirības starp ASX, Pajero, Outlander un Eclipse Cross ir krietni lielākas, arī interjerā. Esmu izbraucis arī ar ASX, bet šis ir jau pavisam cits līmenis – izskatās sportisks, arī jauda ir OK".




Ja arī Tu vēlies piedalīties What Car? rīkotajos pircēju testa braucienos, raksti mums uz info@whatcar.lv
 

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!