Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2017: Volkswagen I.D. Crozz II

VW I.D. Crozz II elektriskā krosovera koncepts
Sērijveida I.D. Crozz versija gaidāma 2020. gadā
Skaties video!

Volkswagen turpina attīstīt savu vīziju par pilnībā elektrisku krosoveru, demonstrējot I.D. Crozz II konceptauto, kas ieskicē 2020.gadā gaidāmā sērijveida modeļa iezīmes.

Tam ir stilīga āriene, ko akcentē LED lukturi un 21 collu diski, kā arī virkne jaunu komforta un drošības funkciju. To vidū “Smart Lights” sistēma, pieci gaismas avoti salonā, kas brīdina par iespējamu sadursmi, kā arī kalpo kā vizuāls atbalsta elements konceptmodeļa jaunajai balss kontroles sistēmai, kas ļauj mutiski informēt auto par to, kas no tā tiek gaidīts.

Jaudas avots ir divi elektromotori ar 301 ZS, kas ļauj elektriskajam pilnpiedziņas krosoveram sasniegt 180 km/h un veikt līdz pat 500 km ar vienu uzlādes reizi. Kad baterijas ir iztukšotas, tās ar ātro uzlādes sistēmu var pusstundas laikā uzpildīt līdz 80% no to kapacitātes.

VW I.D. Crozz II ir arī citas jaunās tehnoloģijas, piemēram, pilnībā automatizēta vadības sistēma. Ļaujot vadītājam sajusties kā pasažierim, tā izmanto četrus lāzera skenerus uz jumta, kā arī ultraskaņas sensorus un kameras visapkārt automašīnai, lai turpinātu ceļu “autopilotā”.




Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!