Ziņas

Ferrari muzejs pieejams virtuālajā vidē

Google Street View piedāvā apskatīt muzejus
Ferrari muzeji Modenā un Maranello
Iespējams aplūkot arī Pagani un Abarth ražotnes

Nesanāk laika vai enerģijas, lai dotos apciemot superkāru Meku Itālijā? Nekādu problēmu, jo divi no labākajiem auto muzejiem Modenas apkaimē tagad ir apskatāmi ar Google Street View. Turklāt abi ir veltīti Ferrari zīmolam.

Google Street View virtuālā tūrisma platforma ļauj iegriezties Ferrari muzejā, kas atrodas itāļu sporta auto ražotāja rūpnīcas un galvenās mītnes teritorijā Maranello, kā arī jaunajā Enco Ferrari muzejā, kas izveidots nelaiķa kompānijas dibinātāja dzimtajās mājās Modenā.

360 grādu attēli ļauj izbaudīt ekspozīciju “Ģēniji un noslēpumi” rūpnīcas muzejā, kā arī ekspozīcijas “Motoru muzejs” un “Ferrari veltījums Pavarotti” Enco Ferrari muzejā Modenā.

Tiesa gan, abi Ferrari muzeji nav vienīgie, ko auto entuziasti var apskatīt Google Street View. Modenā ir arī Pagani rūpnīca, Lamborghini muzejs netālajā Santagatā un Abarth darbnīca Turīnā ir vēl daži šajā Itālijas reģionā esošie auto fanu kontrolpunkti, ko ir digitalizējusi Google komanda.

Protams, lai vai cik detalizēti nebūtu Google attēli, to pētīšana ne tuvu nelīdzinās tām sajūtām, ko rada šo ikonisko vietu apmeklējums klātienē.



Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Ferrari F12 Coupe

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Ferrari F12 ir viens no šī ražotāja lielākajiem pēdējā laika sasniegumiem. Tas nav tikai visu laiku ātrākais un jaudīgākais Ferrari, tas ir arī viens no pašiem lietojamākajiem.

Lietota auto tests