Ziņas

SEAT atgriežas Latvijā

SEAT papildina auto dīlera Autobrava zīmolu portfeli
Prezentē Seat Leon ST Cupra ar 280 ZS
Cena, sākot no 26 498 eiro

Aizvadītās nedēļas nogales ieskaņā, piektdien, 11.martā, Rīgā, SIA Autobrava autosalonā ar autoražotāja SEAT sporta Leon ST CUPRA prezentāciju tika atzīmēta spāņu spēkratu zīmola atgriešanās Latvijā. Pasākumā piedalījās arī Whatcar.lv un mums bija iespēja ne tikai tuvāk iepazīties ar SEAT modeļiem, bet arī kopā ar Reini Nitišu doties izbraucienā Biķernieku trasē.

 "Lai gan SEAT ir mazliet piemirsts un līdz galam nenovērtēts auto zīmols Latvijā, nedrīkst aizmirst, ka šis auto ražotājs var lepoties ar vairāk nekā 60 gadu ilgu pieredzi autobūvē. Pašlaik SEAT attīsta dinamisku auto modeļu ražošanu, un pat izmēros nelielie SEAT automobiļi ir ātri, jaudīgi un gatavi iekarot ceļus visā pasaulē. Nav šaubu, ka SEAT jaunie modeļi iekaros arī Latvijas autobraucēju sirdis, pārliecinot, ka spāņu zīmols ražo auto, ar kuriem ikviens brauciens ir aizraujošs un baudāms kā Spānijā, tā Latvijā. Ne velti SEAT moto vēsta, ka tas ir emociju auto - vienaldzīgam palikt ir patiešām grūti,” stāsta Autobrava direktors Andris Sivickis.

SEAT auto zīmola pārstāvniecības atvēršanas svētkos patiesu klātesošo interesi radīja SEAT modelis Leon ST CUPRA. Zem motora pārsega tam ir 2,0 benzīna turbomotors ar 280 ZS. Auto cena  – sākot no 26 498 eiro.

Pievienojot esošajam portfelim (Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Hyundai, Suzuki, Isuzu un Ssang Yong autorizētajai pārstāvniecībai Latvijā) spāņu auto zīmolu SEAT, Autobrava kļuvis par lielāko auto dīleri Latvijā, nostiprinot arī savas pozīcijas starp vadošajiem auto dīleriem Baltijā.

Uzņēmums auto tirgū strādā jau sesto gadu un veic ne tikai auto, bet arī to oriģinālo rezerves daļu un aksesuāru tirdzniecību, kā arī piedāvā visu automašīnu marku remontu, tehnisko apkopi un nodrošina garantijas pakalpojumus un palīdzību gan esošajiem, gan potenciālajiem auto īpašniekiem.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Seat Leon hečbeks

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunākais SEAT Leon ir ļoti daudzpusīgs auto. Ja meklējat aizraujošu un ietilpīgu hečbeku ar bagātīgu aprīkojumu, Leon būs viena no pirmajām izvēlēm.

Lietota auto tests