Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2015: Lexus RX

Jaunais Lexus RX
Mercedes Benz GLE konkurents
Frankfurtes auto izstāde 2015

Šis ir jaunais, ceturtās paaudzes Lexus RX. Tā galvenie konkurenti būs Premium segmenta haizivis - BMW X5 un Mercedes Benz GLE.

RX galvenā iezīme ir masīvā radiatora reste, kas raksturo visus jaunākos Lexus modeļus. Salonā netrūkst elementu, kas liecina par maksimālu komforta līmeni – to vidū ir 12,3 collu monitors un krāsainais head-up displejs, kas projicē svarīgāko informāciju uz vējstikla.

Tāpat kā iepriekš, modifikāciju klāstā ir RX350 un RX450h, kā arī iespēja izvēlēties F Sport aprīkojumu. Tas nozīmē, ka RX dzinēju gammā atradīsies 3,5 litru V6 benzīna un hibrīda versija, kuru jauda ir aptuveni 300 ZS.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.