Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2015: Jaguar F-Pace

Pirmais Jaguar apvidus auto
BMW X4 konkurents
Frankfurtes auto izstāde 2015

Beidzot atklātībā nonācis Jaguar F-Pace krosovers. Ražotājs to sauc par “sporta krosoveru” un tas konkurēs ar tādiem auto kā Porsche Macan un BMW X4, cerībā izcīnīt savu vietu šajā segmentā.

F-Pace klajā laišana iezīmē pirmo reizi Jaguar 80 gadu vēsturē, kad šis ražotājs ir laidis klajā apvidus auto. Tā nosaukums iecerēts, lai uzsvērtu stilistisko radniecību ar F-Type kupeju.

Jaguar krosovera dzinēju klāsta mazākais pārstāvis ir 2,0 litru dīzeļdzinējs ar 180 ZS, kam seko 300 ZS jaudīgais 3,0 litru V6 dīzelis ar 6l/100km vidējo degvielas patēriņu.

Sporta krosovera nosaukumam atbilstošākais ir 3,0 litru turbo benzīna agregāts, kura spēkos ir attīstīt 375 ZS, bet 100 km/h robeža tiek sasniegta 5,1 sekundē.

Sagaidāms, ka Jaguar F-Pace nonākšana dīleru centros notiks nākamā gada pavasarī.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.