Ziņas

Frankfurtes auto izstāde 2015: Ford

Ford zīmola jaunumi
Jaunais Ford Edge un Ranger
Frankfurtes auto izstāde 2015

Edge apvidus auto jau gadu tiek tirgots ASV, taču šī ir modeļa Eiropas versija, kurai zem motora pārsega ir dīzeļdzinējs. Ford modeļu paletē tas ieņem vietu virs Kuga krosovera un ietilpības ziņā cer mēroties ar VW Touareg, taču – par zemāku cenu.

Nonākot pie dīleriem, Edge būs pieejams divās 2,0 litru Duratorq dīzeļdzinēja versijās. Bāzes modifikācijai ir 190 ZS, 400 Nm griezes moments un sešpakāpju mehāniskā transmisija, savukārt otra modifikācija tiks piedāvāta ar 210 ZS, 450 Nm un sešpakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Līdzās Edge Ford stendā redzams arī jaunais Ranger pikaps, kas ieguvis jaunu izskatu, ekonomiskākus motorus un Ford jaunāko drošības un komforta aprīkojumu.

Atjaunoto pikapu varēs aprīkot ar astoņu collu skārienjūtīgo ekrānu, adaptīvo kruīza kontroli, braukšanas joslu asistentu, 18 collu vieglmetāla diskiem un citām ekstrām.

Kas attiecas uz uzlaboto dzinēju klāstu, tad 3,2 litru dīzeļdzinējs kļuvis par 18% ekonomiskāks, savukārt bāzes modelim paredzētais 2,2 litru motora degvielas patēriņš samazināts par 22%.

Jaunais Ranger būs iespējams iegādāties šī gada beigās.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.