Ziņas

Zināma Mazda CX-3 cena Latvijā

Mazda paziņo CX-3 cenas
Automātiskā vai manuālā pārnesumkārba
Pārdošanā šovasar

Jaunais kompaktās klases krosovers Mazda CX-3 ir viens no gaidītākajiem kompaktajiem SUV Latvijā - tā liecina Whatcar.lv veikta aptauja. s

Japāņu autoražotājs šo modeli tikko prezentēja Ženēvas auto izstādē, norādot, ka tas ir apveltīts ar visām īpašībām, kādas cilvēki vēlas redzēt savā automobilī — gaumīgu un kvalitatīvu dizainu, ergonomiku un tehnoloģijām, kā arī atsaucīgo vadāmību, kuru Mazda pilnveido līdz ar katru modeli.

Jaunais Mazda CX-3 ar jaunās paaudzes visu riteņu piedziņas sistēmu pieejams gan ar benzīna dzinēju, gan dīzeļdzinēju, un tos iespējams kombinēt gan ar automātisko, gan manuālo pārnesumkārbu.

 Lai vairotu klientu braukšanas prieku, jaunais CX-3 ir aprīkots ar Mazda jaunāko tehnoloģiju klāstu — automobiļa savienojamības sistēmu MZD Connect, uzlaboto i-ACTIVESENSE aktīvās drošības aprīkojumu, kurā iekļauta aizmugurējās satiksmes uzraudzības sistēma, kas brīdina autovadītāju par satiksmi automobiļa aizmugurē, braucot atpakaļgaitā, kā arī adaptīvo priekšējā apgaismojuma sistēmu ar LED lukturiem.

Jaunā Mazda CX-3 iepriekšpārdošanas cenas jau ir izziņotas vietējos tirgos. Pārējie Mazda dīleri modeli sāks tirgot jūlijā.

Mazda CX-3 cena Latvijā būs no 16 250 līdz 29 250 eiro.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mazda 3

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Mazda 3 beidzot ir tajā līmenī, kurā to var saukt par cienīgu alternatīvu Ford Focus vai VW Golf. Lieliska vadāmība, nevainojama montāžas kvalitāte un plašs komforta un drošības aprīkojums, kas papildina noslīpēto dizainu – ko vēl vairāk var vēlēties?