Ziņas

Parīzes auto izstāde: Honda Civic Type R

Jaunais Honda Civic Type R
Parīzes auto izstāde
Skaties fotogaleriju!

Parīzes auto šovā ir ieradies kupls skaits Honda modeļu, tomēr nešaubīgi lielāko apmeklētāju uzmanību izpelnās Civic Type R modifikācija.

Japāņu autoražotājs apgalvo, ka jaunās paaudzes Type R ir līdz šim ekstrēmākā un dinamiskākā sporta versija. Tas tiks aprīkots ar 2,0 litru i-VTEC benzīna turbodzinēju, kas attīsta vairāk nekā 280 ZS jaudu, apvienojumā ar sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu. Jaunā modeļa pārdošana tiks uzsākta nākamgad.

Līdzās iespaidīgajam Type R uz skatuves kāpa arī HR-V, standarta Civic, CR-V un Jazz modeļi. Pirmais no tiem ir aprīkots ar jauniem 1,5 litru benzīna un 1,6 litra dīzeļdzinējiem, kas kombinēti ar sešu pakāpju mehānisko pārnesumkārbu, bet benzīnmotora gadījumā pircēji varēs izvēlēties arī pusautomātisko CVT transmisiju.

Gan HR-V, gan Jazz nonākšanu pārdošanā varam gaidīt 2015. gada vasarā.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.