Ziņas

Honda pārtrauks Insight un CR-Z tirdzniecību

Honda Insight un CR-Z neattaisno cerības
Pārāk slikti pārdošanas rezultāti
Pārtrauks šo modeļu tirdzniecību Eiropā

Japāņu autoražotājs Honda ir nolēmis pārtraukt Insight un CR-Z modeļu tirdzniecību Eiropā, jo pērn pircēju interese par tiem bijusi katastrofāli zema.

Visā Eiropā pērn pārdoti tikai 1245 Insight hibrīdauto eksemplāri, bet CR-Z hibrīds izpelnījies vēl mazāku pircēju interesi – 695 vienības, kas uz šo reģionu ir kā piliens okeānā.   

Mūsu avoti informē, ka Honda gatavojas atbrīvoties no Eiropā palikušajiem krājumiem, tos vairāk nepapildinot. Pircējiem tas varētu nozīmēt lielākas iespējas sarunāt labu atlaidi, pērkot jaunu Insight liftbeku vai CR-Z kupeju.

Šobrīd nav zināms, kāds būs abu modeļu turpmākais liktenis citos auto tirgos.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Honda Jazz Hybrid

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Kompaktā Honda Jazz hečbeka lielākais trumpis ir salona un bagāžas nodalījuma ietilpība, ko izceļ dažādos veidos salokāmie aizmugures sēdekļi. Uz ceļa tas nebūs tik aizraujošs kā Ford Fiesta, savukārt Peugeot 208 to pārspēs komforta ziņā, taču Jazz sniedz lielisku apkārtējo pārskatāmību, kas būtiski atvieglo pārvietošanos pilsētā. Ekonomiskais hibrīda dzinējs, bagātīgais aprīkojums un stabilā tālākpārdošanas vērtība vismaz daļēji attaisno tā augsto cenu.