Ziņas

BMW M5 ar 820 ZS

G-Power jaunākais projekts
820 ZS M5 Hurricane RR
Maksimālais ātrums 362 km/h

BMW M5 (ar šasijas numuru E60/E61) bija pēdējais modelis bavāriešu autoražotāja angārā, kuram bija superkāra līmenim atbilstošs V10 motors. Par spīti faktam, ka šo modeli vairs neražo, tas joprojām interesē auto entuziastus un tūninga speciālistus.

Kā spilgts pierādījums kalpo šonedēļ klajā nākušais G-Power M5 Hurricane RR, „ģimenes” universālis, kas spēj nobiedēt jau ar saviem tehniskajiem datiem, par motora skaņu nemaz nerunājot.

Automašīnas V10 motora jauda ir palielināta līdz 820 ZS un 790 Nm lielam griezes momentam. Tas ļauj šim auto sasniegt 362 km/h maksimālo ātrumu.  

Tiesa gan, paātrinājuma dati būtiski neatšķiras no standarta M5. G-Power ateljē veidotais auto 0-100 km/h sprintu veic 4,4 sekundēs, bet no 0-200 km/h paātrinās 9,5 sekundēs (jaunais F10 M5 sedans to spēj 11,7 sekundēs).

Lai šo vājprātīgo projektu noturētu uz ceļa, G-Power to ir aprīkojuši ar pašu konstruētu balstiekārtu un īpaši jaudīgām bremzēm.

Protams, daudz enerģijas ielikts arī salona apdarē. Iperiekšējās paaudzes M5 interjers pārvērsts par vietu, kur labi jutīsies arī ļaudis, kas ikdienā pārvietojas ar Bentley.  

Šī modeļa cenu var uzzināt, tikai tieši kontaktējoties ar G-Power, taču mūsu avoti informē, ka attēlā redzamā auto cena ir ap 240 tūkstošiem eiro. Ja tev pieder E60 vai E61 BMW M5, tad G-Power to var „uzlabot” līdz Hurricane RR līmenim par apmēram 90 tūkstošiem eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.