Ziņas

Jaunajam BMW X6 M būs ap 600 ZS

BMW izmēģina jauno X6 M
Motora tilpums pagaidām noslēpums
Jauda ap 600 ZS

Šomēnes klajā nāca jaunie BMW M3 un M4, taču tas nenozīmē, ka BMW M nodaļā ir iestājies miers. Šajos spiegu foto pirmo reizi redzams jaunais BMW X6 M.

Mēs jau iepriekš esam redzējuši jaunā BMW X6 prototipus, tāpēc ir diezgan viegli ievērot, ka šim ir lielākas gaisa ieplūdes atveres priekšējā buferī, masīvi riteņu diski un bremzes, kā arī četras izpūtēja caurules.  

Tie ir grūti apgāžami pierādījumi faktam, ka šis patiešām ir jaunais BMW X6 M. Ja ar to vēl ir par maz – aizmugurē redzams neliels spoileris, bet radiatora reste ir melnā krāsā, kā M modeļiem ierasts.

Nav nekāds pārsteigums, ka BMW šobrīd nedalās ar informāciju par to, kāds motors būs šim modelim, taču mūsu avoti brīdina, ka tā jauda varētu būt ap 600 ZS, kas ir par 45 ZS vairāk, nekā pašreizējā modeļa 555 ZS.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.