Ziņas

Zivis sabojā dārgu sporta auto

Maserati atstāj zivis
Atriebība futbolistam Balotelli
Zaudējumi 150 tūkstošu mārciņu apmērā

Britu premjerlīgas futbola kluba Manchester City un Itālijas izlases zvaigzne Mario Balotelli daudziem ir sakritis uz nerviem ar savu uzvedību – metis citiem futbolistiem ar šautriņām, sakrājis soda kvītis par 10 tūkstošiem mārciņu un darījis daudz ko citu, lai gada laikā kopš darba sākšanas šajā klubā iegūtu ienaidniekus, nevis draugus.

Tāpēc kolēģi viņam nolēmuši atriebties visai nežēlīgā veidā – īsi pirms došanās uz divu nedēļu ilgu treniņnometni ASV, viņi atstājuši Balotelli piederošajā automašīnā sporta somu, pilnu ar zivīm.

Nav grūti iedomāties, kāda smaka valdīja zem klajas debess, saules staru iedarbībā atstātajā automašīnā pēc divām nedēļām, kad Balotelli atgriezās pie sava 150 tūkstošus mārciņu vērtā Maserati.

Pūstošo zivju smaka esot bijusi tik atbaidoša, ka visticamāk, Balotelli to vairs neizmantos.  Protams, ar viņa algu, kas ir apmēram 100 tūkstoši mārciņu nedēļā, nebūs ilgi jāgaida, līdz Balotelli tiks pie jauna auto.

Taču, ņemot vērā, ka Balotelli ir uzaudzis Itālijā, „vendetta” pret viņa Manchester City kluba biedriem šķiet neizbēgama.

   

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Maserati GranCabrio kabriolets

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Elegants un bagātīgi aprīkots četrvietīgs kabriolets. Žēl, ka vietas bagāžai ir pamaz, arī braukšanas piedzīvojums nav tik elpu aizraujošs, kā auto izskats.

Lietota auto tests