Ziņas

Krievijā mēģina nozagt šoseju

Vīrietis zog ceļa seguma plāksnes
Nav pirmais šāds gadījums Krievijā
Kāds cits esot nozadzis tiltu

Kāds Krievijas iedzīvotājs arestēts par mēģinājumu nozagt...  ceļu.

Tiek ziņots, ka vīrietis, izmantojot celtniecības tehniku un vairākas kravas automašīnas, pamanījies nočiept 82 betona plāksnes, kas veido vienu posmu ceļam no Parčegas ciema Komi autonomajā republikā līdz pat Vičegdas upei.

Nozagto betona plākšņu vērtība mērojama ar 200 tūkstošiem rubļu.  40 gadus vecais Siktivkaras iedzīvotājs ir atzinis savu vainu un tagad viņam draud divu gadu cietumsods.

Infrastruktūras zādzības Krievijā kļūst par arvien biežāku parādību. Jūnijā tika aizturēts kāds noziedznieks, kas bija izjaucis tiltu pār Nozmas upi Frolovas ciemā. Viņu nodeva traktora atstātās pēdas, kas veda no vietas, kur reiz atradās tilts, līdz viņa dzīvesvietai.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.