Video ziņas

VIDEO: Kails Kimi Raikonens dod padomus, kā uzvarēt sacīkstēs

Kimi Raikonens atpūšas kopā ar Gumball 3000 komandu
Dod padomus, kā uzvarēt sacensībās
Skaties video!

Kā uzvarēt autosacīkstēs? Šis, šķiet, ir „miljons dolāru jautājums”, taču ļoti labu atbildi uz to sniedzis F1 zvaigzne Kimi Raikonens.

Somu autosportists, kurš ir pazīstams ar savu skandināviski vēso attieksmi pret dzīvi un spēju raksturot dažādas parādības ar vismazāko iespējamo vārdu skaitu, nācis klajā ar šo atklāsmi neilgi pēc aizvadītās nedēļās nogalē notikušās Monako Grand Prix izcīņas.   

Atpūšoties džakuzi uz savas jahtas kopā ar Gumball 3000 brauciena dalībniekiem no Somijas, The Dudesons komandu, Kimi Raikonens viņiem sniedza patiešām vērtīgu padomu, kā uzvarēt sacensībās. Pēc autosportista teiktā, „tikai jābūt pašam ātrākajam. Esi pirmais – un tu uzvarēsi”, teica Raikonens.

Par laimi, šie viedie vārdi tika uzfilmēti video. Brīdinām – Kimi Raikonens un viņa viesi džakuzi atpūšas, kā jau Somijā dažkārt ierasts – bez peldbiksēm.


What Car? TV: VIDEO: Kails Kimi Raikonens dod padomus, kā uzvarēt sacīkstēs

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.