Ziņas

Mini Paceman nonāk atklātībā

Mini parāda "Countryman kupeju"
Paceman ar pilnpiedziņu un bez
Pārdošanā pavasarī

Šis ir MINI Paceman, kas plašākai publikai tiks parādīts Parīzes auto izstādē pēc pāris nedēļām, bet pārdošanā nonāks nākamā gada pavasarī.

Autoražotājs to raksturo kā jau pazīstamā Countryman interpretāciju kupejas veidolā. Paceman garums ir 4,1 metrs, tātad tas ir nedaudz īsāks nekā Countryman. Tehniskie dati liecina, ka tas ir arī par 31mm zemāks.

Paceman āriene ir sportiskāka, nekā Countryman, bet salonā ir tikai četras sēdvietas. Bagāžas nodalījuma tilpums ir 330 litri, ko var palielināt līdz 1080 litriem, nolaižot sēdekļu atzveltnes.

Mini apgalvo, ka dizaina izmaiņas ļāvušas Paceman iegūt sportiskāku gaitu un vadāmību. Pircējiem Eiropā Paceman tiks piedāvāts ar diviem benzīna un diviem dīzeļa dzinējiem.

Benzīna agregātu klāstā bāzes variants būs 1,6 litru 122 ZS motors, bet Paceman Cooper S modifikācijai – tāda paša tilpuma 184 ZS dzinējs ar 7,4 sekunžu sprinta laiku līdz 100 km/h.

Dīzeļversiju klāstā – 1,6 litru 112 ZS motors un 143 ZS 2,0 litru agregāts Cooper SD versijai.

Visiem Paceman bāzes izpildījumā ir sešpakāpju manuālā pārnesumkārba, bet sešpakāpju „automāts” tiks piedāvāts papildaprīkojumā. Izņemot Cooper S, kas būs pieejams tikai ar pilnpiedziņu, pārējiem pilnpiedziņa būs kā papildus opcija.

Mini Paceman cenas Latvijā vēl tiek precizētas.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mini Countryman

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ietilpīgāks, nekā līdzšinējais modelis, turklāt paaugstinātais klīrenss un pilnpiedziņa rada papildus drošības sajūtu ziemā. Retro stilam noteikti netrūks fanu, taču par šo cenu ir atrodamas labākas alternatīvas šajā segmentā.

Lietota auto tests

Mini hečbeks (01-06)