Ziņas

Ženēvas auto izstāde 2019: Mini Remastered

David Brown Automotive no jauna uzbūvē klasisko Mini
Biznesa klases komforts salonā, klasiskā Mini motors
Mini Remastered cenas sākas no 75 tūkstošiem

Uzņēmums David Brown Automotive šīgada Ženēvas auto izstādē nācis klajā ar Mini Remastered – automašīnu, kas pēc izskata atgādina klasisku Mini. Tiesa gan, retro stila braucamrīks nebūt nav kvalitatīvi restaurēts Mini, bet gan pilnīgi jauns auto, ko David Brown Automotive veidojuši “no nulles”. Uzņēmums skaidro, ka ikviena šāda auto izgatavošanai nepieciešamas 1400 stundas. 

No oriģinālā Mini donora David Brown Automotive izmanto tikai motoru un pārnesumkārbu. 1,2 litru tilpuma motora jauda tiek palielināta līdz 94 ZS, bet auto interjers – bagātīgi iztapsēts ar ādu un aprīkots ar jaudīgu Pioneer audiosistēmu un Apple CarPlay. 

Viss, protams, ir skaisti līdz brīdim, kad tiek nosaukta Mini Remastered cena. David Brown Automotive par to prasa no 75 līdz 100 tūkstošiem mārciņu. Mārciņu! Ouch.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Mini Countryman

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Ietilpīgāks, nekā līdzšinējais modelis, turklāt paaugstinātais klīrenss un pilnpiedziņa rada papildus drošības sajūtu ziemā. Retro stilam noteikti netrūks fanu, taču par šo cenu ir atrodamas labākas alternatīvas šajā segmentā.

Lietota auto tests

Mini hečbeks (01-06)