Ziņas

Opel atsvaidzina Astra izskatu

Jaunais Opel Astra izskats
Kosmētiski uzlabojumi, jauni dzinēji
Cenas, sākot no 14 890 eiro

Opel Astra „feislifts” ir klāt! Tikai nedēļu pēc Astra sedana nākšanas klajā vācu autoražotājs ir paziņojis par izmaiņām, kas skars arī pārējās variācijas Opel bestsellera modeļu paletē.

Vispirms, Opel ir veikuši revīziju Astra dzinēju klāstā, papildinot to ar 195 ZS 2,0 litru BiTurbo dīzeļmotoru.  Savukārt jau zināmajai 1,4 litru turbo 140 ZS benzīna dzinēja versijai klāt nākusi overboost funkcija, kas īslaicīgi nodrošina papildus desmit 10 procentus griezes momenta – no 200 uz 220 Nm, kas ir noderīgi brīžos, kad tiek veikta apdzīšana.

Astra modeļiem (izņemot GTC) ir arī modernizēts izskats – jauna radiatora reste, priekšējie lukturi, kas tagad ir papildināti ar melnas krāsas akcentiem, bet LED dienas gaismas lukturi tagad ir pieejami ar standarta halogēna lampām.

Gan piecdurvju, gan Sports Tourer versijai uz bampera, tieši zem numurzīmes, ir jauna hromēta līste, kas automašīnas aizmuguri vizuāli padara platāku.

Pieejami jauna dizaina riteņu diski un izmaiņas notikušas arī interjerā -  pateicoties jauniem apdares audumiem, krāsām un dekoratīvajiem moldingiem, tagad pieejamas plašākas variācijas iespējas.

Jaunā Opel Astra modeļu klāsta cenas būs sākot no 14,890 eiro (ieteicamā mazumtirdzniecības cena Baltijā ieskaitot PVN) par piecdurvju 1,4 litru 64 kW/87 ZS benzīna Astra modeļa pamata versiju ‘Essentia’.

Jaunā Astra četrdurvju sedana versija ar 1,4 litru benzīna dzinēju, kas nodrošina 74 kW/100 ZS jaudu, maksās sākot no 15,390 eiro.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Opel Corsa

What Car? Vērtē Novērtēts ar 3 no 5

Opel Corsa ir visai prasmīgs mazais auto, taču tam nav izdevies būt izcilam kādā no jomām. Tas nav tik komfortabls kā Peugeot 208, braukšanas ziņā to pārspēj Ford Fiesta, bet labākas praktiskās īpašības nodrošina Volkswagen Polo. Par laimi, tas ir labi aprīkots un nav pārāk dārgs, ja vien neizvēlaties bagātīgākas modifikācijas.