Ziņas

Sadauza pusotru miljonu eiro vērtu supermašīnu

Sadauzīts pirmais Aston Martin One-77
Tikai 77 eksemplāri
Cena bez nodokļiem - pusotrs miljons eiro

Tiem, kam ir nepieciešamā naudas summa (vismaz pusotrs miljons eiro), lai iegādātos Aston Martin One-77, visticamāk, ir laimīgi ļaudis.

Vēl laimīgāki ir tie, kas patiešām iegādājušies šo ekskluzīvo auto, jo visā pasaulē eksistē tikai 77 tā eksemplāri. Vai, patiesību sakot, 76, jo viens no tiem šajā nedēļas nogalē tika iznīcināts.

Nepatīkamais incidents notika Honkongā, kur pagaidām neskaidros apstākļos cieta šogad reģistrēts One-77. Pēc mūsu rīcībā esošajām ziņām, īpašnieks ar šo auto vizinājies vien pāris nedēļas.  

Tagad viņš iegājis vēsturē kā pirmais cilvēks, kurš sadauzījis ekskluzīvo Aston Martin One-77.

Šeit jāpiebilst, ka auto maksimālais ātrums ir 320 km/h, bet no 0 līdz 100 km/h tas ieskrienas 3,6 sekundēs. Par 7,3 litru, 750 zirgspēku V12 dzinēja degvielas patēriņu mums ziņu nav.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.