Ziņas

Karstasinīgais Citroën DS4 Racing

Citroën DS4 Racing Concept
256 ZS 1,6 litru turbodzinējs
Krāsojums ar tekstūras efektu

Kopš DS sērijas ieviešanas, Citroen visā pasaulē ir pārdevuši vairāk kā 180 000 šīs līnijas modeļu.

Piedzīvojumi turpinās Ženēvas starptautiskajā auto izstādē ar šajā fotogalerijā redzamo DS4 Racing konceptu. Tāpat kā ar DS3 Racing, arī DS4 modeli Citroën Racing inženieri un dizaineri ir radījuši ar nepārprotamu norādi uz piederību kompānijas autosporta nodaļai.

DS4 Racing koncepts var lepoties ar simtprocentīgiem sporta auto atribūtiem. Šasija ir par 35 mm zemāka kā standarta modelim, bet bāze – par 55 mm platāka priekšpusē un par 75 mm aizmugurē.

Citroën Racing izstrādātais 1,6 litru turbodzinējs attīsta 256 ZS lielu jaudu jeb 160 ZS uz litru, kas ir sērijveida automašīnu rekords. Šī iespaidīgā jauda nāk roku rokā ar visai samērīgu CO2 izmešu līmeni - 155 g/km.

Vēl viena īpaša Citroën DS4 Racing Concept iezīme ir matēti pelēkā virsbūves krāsa ar tekstūras efektu - pirmā šāda veida autobūves sektorā.

Krāsas graudiņi, uztverot gaismu, rada īpašu efektu, bet krāsas tonis ir tīrs, moderns un robusts, ideāli piemērots sporta auto. Izceļot eksterjera estētiku, konceptauto jumts krāsots divos toņos, tāpat kā īpašā dizaina riteņu diski.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Citroen C5 Aircross

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Citroen C5 Aircross ir labs gaitas komforts, lieliska trokšņu izolācija, pieņemama cena un adekvātas lietošanas izmaksas. Konkurentu tam netrūkst, taču no PSA grupas produkcijas tieši šis auto šķiet intriģējošākais priekšlikums.