Ziņas

Latvijā jau pieejams jaunais Citroen DS4

Pārdošanā - tagad
Cenas, sākot no 18 100 eiro
Piecu dzinēju izvēle

No oktobra Latvijā ir pieejams jaunais Citroen DS4, otrais modelis kompānijas jaunajā DS modeļu līnijā.

Ražotājs skaidro, ka tā ir „četru durvju kupeja ar hečbeka ērtībām visiem pasažieriem, kurā sadzīvo gan elegance, gan sportiskums”.

Citroen DS4 piedāvā piecas salona apdares versijas un piecu dzinēju izvēli. Divi Euro dīzeļa dzinēji ir aprīkoti ar kvēpu daļiņu filtru: 2,0 HDi 160 ZS un 1,6 HDi 110 ZS, kas pieejams arī ar jauno mikrohibrīda e-HDi tehnoloģiju.

Pieejami arī trīs Euro benzīna dzinēji: pateicoties mainīgam vārstu atvērumam 1,6 VTi 120 ZS dzinējam ir uzlabots paātrinājums, 1,6 THP 155 ZS ar ievērojamu griezes momentu pie zemākiem režīmiem, un pavisam jaunais 1,6 THP 200 ZS ar apbrīnojamu jaudu.

Citroen DS4 cenas sākas ar 18 100 eiro versijai ar benzīna dzinēju un 18 650 eiro par DS4 ar dīzeļmotoru.

„Šogad vēl vēlamies mūsu klientus klātienē iepazīstināt ar jauno Citroen DS4 – automašīnu, kas tika veidota ar domu no vienkāršas idejas radīt ko unikālu. Ar šo automašīnu Citroen ir īstenojis drosmīgu koncepciju un šobrīd DS4 nav līdzinieku, tāpēc sakiet – „NĒ” stereotipiem!”, - komentē Citroen importētāja SIA VEHO valdes priekšsēdētājs Raimonds Dūda.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Citroen C5 Aircross

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

Citroen C5 Aircross ir labs gaitas komforts, lieliska trokšņu izolācija, pieņemama cena un adekvātas lietošanas izmaksas. Konkurentu tam netrūkst, taču no PSA grupas produkcijas tieši šis auto šķiet intriģējošākais priekšlikums.