Ziņas

Auto ieripo garāžas vārtos - ko darīt?

Automašīnā atstāts bērns atlaiž rokasbremzi
Auto ieripo garāžas vārtos
Konsultē Swedbank apdrošināšanas eksperti

Automašīnā bērns, tīšām vai netīšām, atlaiž rokasbremzi un auto ieripo garāžas vārtos. Mazais, par laimi vesels, bet auto ir apskādēts. 

Kā rīkoties, ja esi nonācis šādā situācijā?

Vispirms – zelta padoms numur viens – neatstāj bērnus vienus pašus bez uzraudzības automašīnā. Šis konkrētais gadījums varēja beigties traģiski.

Nereti, sastopoties ar pēkšņiem un neplānotiem apstākļiem, apjūkam un nezinām, kā pareizi rīkoties, ko iesākt tālāk, jo bieži vien šajā situācijā virsroku ņem sabojātais garastāvoklis atlikušajai dienai un vainīgā apkārtējā pasaule pie notikušajiem apstākļiem.  Taču - ja automašīnai ir KASKO apdrošināšana, tavi zaudējumi būs minimāli.

Ja tev ir Swedbank Auto apdrošināšana, vislabāk jau pašā sākumā zvanīt pa tālruni – 67444449, kurš pieejams 24 h diennaktī, lai saņemtu konsultāciju kā rīkoties tālāk.

Ņemot vērā, ka Swedbank Auto apdrošināšana iekļauj sevī transportlīdzekļa (līdz 3,5 t) nogādāšanu uz remontiestādi, tas tiks izdarīts arī šajā gadījumā.

Swedbank Auto apdrošināšana paredz šādu zaudējumu atlīdzināšanu, atskaitot bojājumu pašrisku.

Autoservisā tev jāuzraksta pieteikums un vēlāk tiks sastādīta tāme. Jāatceras, ka šādos gadījumos svarīgākie draugi ir laiks un ātrums – tev nav speciāli nav jābrauc uz filiāli, lai atrādītu cietušo transportlīdzekli.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.