Ziņas

Atklātībā nonāk BMW i8 ražošanas versija

BMW testē i8 elektro-supermašīnu
Pirmoreiz atklātībā - ražošanas versija
Pārdošanā nākamgad

BMW i8 koncepts pērn izraisīja lielu ažiotāžu Frankfurtes auto izstādē un pat ieguva lomu filmā „Neiespējamā Misija”, kur figurēja līdzās Tomam Krūzam. 

Taču šajos foto, kas šonedēļ uzņemti Zviedrijas ziemeļos, redzama BMW elektro-superkāra ražošanas versija, kas tiek izmēģināta ekstrēmas ziemas apstākļos, gaisa temperatūrai noslīdot zem mīnus 30 grādiem.  

Lai arī auto joprojām klāj aizsargmateriāli, ir redzams, ka i8 priekšgals iemieso jauno BMW dizaina valodu, ko jau demonstrē jaunā BMW 3.sērija.  Kopumā auto vizuāli nedaudz atgādina Audi R8, turklāt tam būs arī supermašīnas cienīga dinamika. 

Tiek ziņots, ka aizmugures riteņu piedziņu nodrošinās 1,5 litru benzīna turbodzinējs ar vairāk nekā 210 ZS, bet priekšējiem – elektromotors, kura jauda būs 130 ZS.  Ar kopējo jaudu virs 340 ZS, BMW i8 no 0 līdz 100 km/h varēs ieskrieties 4,6 sekundēs.  

Pārdošanā BMW i8 nonāks nākamgad.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.