Ziņas

Grieķi izrēķinās ar nevietā atstātu auto

Tipiska satiksmes problēma
Nevietā novietots auto
Kā ar to tiek galā Grieķijā?

Bieži vien ceļu satiksmē gadās situācijas, kad autovadītāji paši izlemj, kur un kā drīkst novietot auto.

Nereti gadās, ka viņu transportlīdzeklis aizšķērso ceļu citiem, piemēram, tas ir novietots pretī vārtiem, vai izbraucamajam ceļam, kas ir ierasta prakse vasaras sezonās Latvijas kūrortpilsētās.

Pie mums tas parasti beidzas ar skaļākiem vārdiem vai retu reizi – kādu soda kvīti, taču karstasinīgie grieķi nav tie, kas gaidīs bezkaunīgā saimnieka atgriešanos.

Šajā fotogalerijā redzams, kas notika ar kādu Audi A3, kura saimnieks to bija novietojis uz šauras Atēnu ielas tā, ka pat daudz pieredzējušajam grieķu autobusa šoferim neizdevās izlavierēt tam garām.

Aiz autobusa izveidojās automašīnu rinda, visi grieķi, visi skaļi taurē, līdz beidzot ļaužu pūlis neizturēja, izveidoja spontānu komandu un nolēma pārmācīt Audi vadītāju (kurš tā arī neatradās).

Skaties fotogaleriju!


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.