Ziņas

Vācijā turpinās radikālā BMW i3 izmēģinājumi

BMW i3 elektroauto
Konservatīvāks nekā koncepts
Pārdošanā nākamgad

Mūsu rīcībā nonākuši kārtējie BMW i3 spiegu foto, un ar katru reizi modeļa prototips ir arvien mazāk nomaskēts, ļaujot noprast, kāda varētu izskatīties ražošanas versija, kas nāks klajā nākamgad.

No, tā, kas ir redzams šajos foto, var secināt, ka ražošanas versija būs krietni konservatīvāka, nekā auto izstādēs demonstrētais i3 koncepts. Tajā pašā laikā būtiskākie dizaina elementi tiks saglabāti – piemēram, uz aizmuguri veramās durvis.  

BMW i3 virsbūve veidota no oglekļa šķiedras, kas atvieglos dzīvi šī auto 170 ZS elektromotoram, ļaujot no 0 līdz 100 km/h ieskrieties mazāk kā 8 sekundēs.

Maksimālais ātrums tiks elektroniski ierobežots pie 150 km/h. Ar vienu uzlādes reizi tas varēs veikt no 130 līdz 160 km lielu distanci.   

BMW plāno laist klajā divas dažādas i3 versijas. Viena būs pilnībā elektrisks auto, otra – auto ar maza tilpuma benzīna dzinēju, kas kalpos kā ģenerators elektromotoram.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.