Ziņas

Pirmoreiz Latvijā iznāk žurnāls What Car? TOP 100 GAIDĀMIE AUTO

Pirmoreiz Latvijā - What Car? žurnāls
TOP 100 GAIDĀMIE AUTO
Pieprasi visos Statoil!

Latvijā lielākais auto pircēja ceļvedis Whatcar.lv pirmoreiz laidis klajā žurnālu What Car? TOP 100 GAIDĀMIE AUTO, kurā atrodami apraksti par vairāk nekā simts auto modeļiem, kas nāks klajā 2012-2013.gadā.

Žurnāls nācis klajā sadarbībā ar Swedbank un tā mērķauditorija ir gan fiziskas, gan juridiskas personas, kas plāno iegādāties jaunu automobili 2012. gadā.

„Auto tirgus gan Latvijā, gan Baltijas valstīs aizvadītajā gadā ir piedzīvojis vērā ņemamu izaugsmi un pakāpeniski turpinās stabilizēties. Lai palīdzētu auto pircējiem orientēties jaunu auto tirgū un izdarīt piemērotāku izvēli, pirmoreiz esam laiduši klajā žurnālu What Car? TOP 100 GAIDĀMIE AUTO.

Domājam, tas būs noderīgs un praktisks ceļvedis ikvienam auto pircējam Latvijā, jo ietver informāciju par visiem modeļiem, kas šogad nonāks pārdošanā’’, norāda Kārlis Auza, What Car? Baltic vadītājs.

Žurnālā iekļautas gaidāmo jauno modeļu provizoriskās cenas un aptuvenais laiks, kad tie būs pieejami Latvijā.What Car? TOP 100 GAIDĀMIE AUTO papildināts ar attēliem, spiegu foto un datorvizualizācijām, kā arī līzinga un apdrošināšanas padomiem, lai potenciālajiem auto pircējiem būtu pēc iespējas vairāk informācijas, kad plānot auto iegādi un kādu auto pirkt.

Žurnālā iekļauts maksimāli daudz informācijas, lai ikviena auto pircēja lēmums par jauna auto iegādi būtu tik kompetents, cik vien iespējams.

Žurnāls pieejams Statoil degvielas uzpildes stacijās visā Latvijā, sākot no 30. janvāra. 


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.