Ziņas

BMW parāda atjaunoto X6

Šis ir atsvaidzinātais BMW X6
Vairākas kosmētiskas izmaiņas
Jauns 3,0 litru dīzeļdzinējs

Šis ir atjaunotais BMW X6, kas pārdošanā nonāks jau šopavasar.

Viens no bavāriešu autoražotāja komerciāli veiksmīgākajiem modeļiem pārcietis vieglu kosmētisku operāciju, kā arī ieguvis jaunu aprīkojuma opciju – M Performance pakotni dzinēja jaudas palielināšanai.

Modifikāciju klāstā klāt nācis arī jauns 3,0 litru tri-turbo dīzeļdzinējs (X6 M50d), kas attīsta 381 ZS un 740 Nm griezes momentu, kas pieejams jau no 2000 apgriezieniem minūtē. No 0 līdz 100 km/h tas ieskrienas 5,3 sekundēs. Pārējie agregāti ir palikuši tādi paši, ar to pašu astoņpakāpju automātisko pārnesumkārbu. 

No vizuālajām izmaiņām jāpiemin jauni priekšējie lukturi (adaptīvie LED ir papildaprīkojumā), izteiktāka radiatora reste, mazliet atšķirīgs miglas lukturu izvietojums un jauni LED lukturi aizmugurē. Šīs izmaiņas veiktas, lai pielāgotu X6 izskatu jaunajiem 3. un 5.sērijas BMW.

Uzlabotā BMW X6 pircēji varēs izvēlēties arī jaunu krāsojumu savam auto - Marrakesh Brown, kā arī Vermilion Red vai Ivory White ādas apdari interjeram.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.