Ziņas

Sacīkšu trase tavā garāžā

Pazīstamu sacīkšu trašu kopijas
Ar radiovadāmiem modeļiem
Cenas no 15 tūkstošiem dolāru

Dažiem cilvēkiem ir talants ķerties pie šķietami vienkāršām lietām un pārvērst tās mākslas darbos. To vidū ir amerikānis Deivids Bītijs, kas savu vaļasprieku izvērtis par biznesu ar sešciparu skaitļu apgrozījumu.

Bijušais auto izstāžu stendu būvnieks vada kompāniju Slot Mods, kas rada sacīkšu trašu kopijas cilvēkiem, kas var tās atļauties. Protams, izmēri un dizaini tiek saskaņoti individuāli, turklāt klients var norādīt arī automašīnu modeļus, kādiem jābūt trasē.

Par Bītija klientiem ir kļuvuši ne tikai vairāki motormuzeji, bet arī privātpersonas, tai skaitā Ford  grupas uzņēmumu viceprezidents Džims Fārlijs, kurš ir „Laguna Seca” trases kopijas īpašnieks.  

Šo rotaļlietu cenas ir no 15 līdz 75 tūkstošiem dolāru.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.