Ziņas

FOTOGALERIJA: "Atbalsti autosportu!" kartinga sacīkstes

Atbalsti autosportu 2011
Kartinga sacīkstes Swedbank kartodromā
Skaties fotogaleriju!

Swedbank kartodroms Kandavā šogad atkal kļuvis par vietu, kas uz kartinga sacīkstēm pulcējis virkni ietekmīgu un sabiedrībā pazīstamu cilvēku – uzņēmējus, māksliniekus, sportistus, kurus vieno lozungs «Atbalsti autosportu!».

Šīs bija jau desmitās sacensības ar mērķi veicināt autosporta un kartinga attīstību Latvijā. Šogad jau trešo reizi sacensības notika īstā kartinga trasē Swedbank kartodromā Kandavā.

Kā allaž, sacensību dalībniekiem savstarpēji veselu stundu bija jāsacenšas par vietu uz goda pjedestāla Lemānas tipa sacīkstēs, kurās ik pēc desmit minūtēm jāmaina komandas pilots un jāizvēlas, kurš komandu pārstāvēs Zvaigžņu braucienā.

Šādās sacensībās uzvarētāju komanda ir tā, kura sacensību laikā veikusi visvairāk apļu vai vienāda apļu skaita gadījumā ir finišējusi ātrāk.

Skaties fotogaleriju!

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.