Ziņas

Kas uzņemsies Saab garantijas saistības?

Saab garantijas jautājums nav atrisināts
Jaunākiem par 2010.gada 1.janvāri nav garantijas
Vecāku Saab garantiju uzņemas GM

Saab īpašniekiem Eiropā šobrīd nav skaidrs, kas maksās rēķinu, ja būs nepieciešams garantijas remonts. Pēc Zviedrijas autoražotāja bankrota oficiālie informācijas kanāli ir izžuvuši. 

Tikmēr ASV Saab īpašnieki, kuru auto ražots līdz 2010.gada 1.janvārim (kad Zviedrijas autoražotājs vēl piederēja General Motors) var paļauties uz GM atbalstu garantijas remonta gadījumā.

Taču tiem, kuru auto ražošanas datums ir jaunāks, šobrīd nav gatava risinājuma. Lai arī Saab Cars USA un Saab Parts, kas nodrošina rezerves daļas Saab markas automašīnām – joprojām darbojas, to pārstāvji norāda, ka nevar atlīdzināt dīleriem par veikto garantijas remontu. Tas nozīmē, ka remonts jāveic uz dīlera vai pircēja rēķina.

Kamēr jautājums par to, kas apmaksās Saab garantijas remontu, joprojām ir atklāts, šis, šķiet ir brīdis, lai iegādātos jaunu Saab ar ievērojamu atlaidi.

Tomēr grūti apskaust šogad iegādāto jauno Saab īpašniekus – vienā dienā (kad Saab paziņoja par bankrotu) viņu auto tālākpārdošanas vērtība piedzīvojusi dramatisku kritumu. Tomēr, no otras puses, viņu īpašumā ir potenciāla muzeja vērtība – viens no pēdējiem klajā laistajiem Saab.


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

What Car? Vērtē Novērtēts ar 0 no 5

Lietota auto tests

Saab 9-5 (97-09)