Ziņas

320 km/h ar Škoda Octavia vRS

Škoda atzīmē vRS jubileju
Īpaša Octavia vRS modifikācija
500 zirgspēki un 320 km/h

Atzīmējot 10 gadu jubileju, kopš Škoda paspārnē eksistē sportiskais zīmols vRS, tika radīts ļoti īpašs 500 zirgspēku Octavia vRS modelis, kas nosaukts par Boneville Special.

Šonedēļ šis monstrs Bonevillas sālsezerā ASV Jutas štatā pārsniedzis 320 km/h slieksni.

Auto pēc būtības ir Octavia vRS ražošanas versija, tikai ar dažiem uzlabojumiem, tai skaitā - aerodinamikas jomā. Turklāt tas ir par 80mm zemāks.

Zem motora pārsega – tas pats 2,0 litru TSI benzīna dzinējs, bet ar lielāku turbīnu. Jāatzīmē gan, ka 500 zirgspēku dzinējs tiek darbināts ne jau ar parastu benzīnu, bet gan speciālu augsta oktānskaitļa sacīkšu degvielu ar ūdens un metanola maisījumu.  

Lai uzstādītu šo rekordu, Octavia vRS Boneville Special tika aprīkots arī ar drošības karkasu un izpletni, lai to varētu nobremzēt.

.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Škoda Scala

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Nenovērtējiet Scala par zemu tikai tā cenas dēļ. Vairākās kategorijās tas ir labāks pat par cenas ziņā dārgākiem ģimenes auto – tam ir patīkama gaita, pienācīga vadāmība, moderna multimediju sistēma un iespaidīgs plašums gan aizmugurē sēdošajiem, gan bagāžnieka nodalījumā. Tā vienīgie trūkumi ir dažviet lētā salona apdare un tālākpārdošanas vērtība, kas nav tik augstā kā dažiem konkurentiem.