Ziņas

SPIEGU FOTO: Jaunais 3.sērijas BMW

BMW izmēģina jauno 3.sērijas BMW
Dinamiskāka āriene
Plašākas aprīkojuma iespējas

Jaunais 3.sērijas BMW nonācis jaunā testēšanas posmā. Šajos spiegu foto, kas uzņemti šonedēļ Minhenē, redzamas dažas jaunas dizaina iezīmes, kas jauno BMW kompakto biznesa sedanu, jeb F30, atšķirs no pašreiz tirdzniecībā esošā modeļa.  

Vizuāli tas nekļūdīgi atpazīstams kā 3.sērijas BMW, taču jaunais izskats to zināmā mērā padara par samazinātu 5.sērijas kopiju. Interesanta iezīme – pilni LED priekšējie lukturi, tai skaitā kvadrātveida „eņģeļacis”.

Savukārt pagriezienu indikatori tagad novietoti arī sānu spoguļos, bet radiatora reste kļuvusi lielāka, padarot auto izskatu vēl dinamiskāku.

Tehniskā ziņā jaunajam 3.sērijas BMW daudzi komponenti būs no jaunā X3, kā arī jaunā 1.sērijas BMW (kas vēl ir tapšanas stadijā). Aprīkojuma iespējas būs plašākas nekā līdz šim, ļaujot aprīkot auto ar atpakaļskata kameru, head-up displeju un joslu maiņas brīdinājuma sistēmu.   

Zem motora pārsega – četru un sešu cilindru benzīna un dīzeļa agregāti. Izņemot bāzes versijas, visām pārējām modifikācijām būs ZF astoņpoakāpju automātiskā transmisija.

Sagaidāms, ka jaunais 3.sērijas BMW nāks klajā gada beigās, bet publikai pirmoreiz tiks parādīts Ženēvas auto izstādē 2012.gada martā.  

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.