Ziņas

Mansory uzlabo 7.sērijas BMW

Mansory pakotne 7.sērijas BMW
Jaudas palielinājums 750i un 760Li
Skaties fotogaleriju!

Šveices tūninga ateljē Mansory beidzot laiduši klajā savu versiju par 7.sērijas BMW, kuras ietvaros paredzēts jaudas palielinājums 750i un 760Li modifikācijām, kā arī – uzlabots izskats.

Jaudas palielinājums panākts uz sporta gaisa filtra un dzinēja vadības bloka pārprogrammēšanas rēķina. Pateicoties šiem soļiem, Mansory 750i ir 490 ZS un 720 Nm liels griezes moments, kamēr 760Li ir 640 ZS un 920 Nm liels griezes moments.

Jaudīgākais variants, Mansory 760Li no 0 līdz 100 km/h ieskrienas 4,2 sekundēs, tātad par 0,4 sekundēm ātrāk, nekā standarta 760Li.

Galvenais Mansory veikums tomēr ir saistīts nevis ar dzinēju, bet ar auto vizuālo pusi. 7.sērijas pakotnē ietilpst jauns priekšējais buferis ar integrētām gaismas diodēm, oglekļa šķiedras radiatora reste, jumta spoileris un difuzors.   

Mansory BMW 7.sērija izceļas arī ar sporta izplūdes sistēmu un 22 collu diskiem. Interjerā – ergonomiski pārveidota sporta stūre, kā arī oglekļa šķiedras, ādas, zamša un koka apdares akcenti.

Mansory komplekta cena pagaidām netiek atklāta.

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.