Ziņas

Volkswagen Jetta - jau Latvijā

Auto Īle un Herbst prezentē jauno Jetta
Lielāks, ietilpīgāks, elegantāks kompaktais sedans
Plaša dzinēju izvēle

Volkswagen Jetta - jau Latvijā!  Jaunākā VW modeļa prezentācija skanīgos ritmos (pateicoties DJ Ella) šonedēļ notika Auto Īle un Herbst salonā Dārzciema ielā.

Jaunākais Jetta modelis, salīdzinot ar savu priekšgājēju, ir ievērojami lielāks un ērtāks, vienlaikus nezaudējot ne eleganci, ne sportiskumu.

Volkswagen uzsver, ka Jetta "perfekti apvieno luksusa klases limuzīna priekšrocības ar kompaktklases atribūtiem un pārliecina par maksimālu kvalitāti". 

Savukārt Auto Īle un Herbst valdes loceklis Māris Īle uzsver, ka  "Jetta sedanu klasē ir "flagmanis", kas analoģiski Golf ir izveidojis savu klasi. Šis automobīlis tirdzniecībā ir nonācis īstajā brīdī un noteikti iegūs lielu popularitāti, jo ar savu sportisko dizainu un komfortu dod iespēju iegādāties nedaudz mazāku Passat par pieejamu cenu.

Sedana tipa automobiļi asociējas ar prestižu un tie vienmēr ir interesējuši Latvijas pircējiem. Šajā ziņā jaunā Jetta ir kā āmurs naglai uz galvas – prestižs auto par atbilstošu cenu. Pirmo reizi ieraugot Jetta starptautiskajā pirmizrādē, to novērtēju kā īpaši piemērotu esošajai ekonomiskajai situācijai un pircēju vēlmēm.

Par šo modeli Volkswagen markas pārstāvji var būt lepni, un jācer, ka rūpnīca spēs apmierināt lielo pieprasījumu. Jau šobrīd klientu interese ir ievērojama, un pavasarī, vasaras sākumā pa Latvijas ceļiem ripos neviena vien jaunā Volkswagen Jetta."

Šobrīd Volkswagen Jetta var iegādāties divos aprīkojuma līmeņos, komplektācijā ar trīs benzīna dzinējiem, kuru jauda ir no 105 līdz 160 zirgspēkiem, kā arī 105 un 140 zirgspēku dīzeļdzinējiem. Pārnesumkārbu paletē ir atrodamas piecu un sešu pārnesumu manuālās, kā arī DSG pārnesumkārbas.

Ar jauno Volkswagen Jetta visi interesenti var iepazīties Auto Īle un Herbst auto salonos Rīgā un Siguldā. Iespējami arī izmēģinājuma braucieni, kuriem var iepriekš pieteikties Auto Īle un Herbst mājas lapā www.auto-ile.lv

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!