Ziņas

Auto numurzīme par 8,5 miljoniem

Ievērojama summa par personalizētu numurzīmi
Pieprasījums apsteidz piedāvājumu
Laba investīcija?

Skaitlis 16 varbūt gluži nav ikviena cilvēka laimes simbols, taču kāds Honkongas uzņēmējs par auto reģistrācijas numura zīmi ar šo skaitli izsolē samaksājis astoņarpus miljonus Honkongas dolāru (jeb nedaudz vairāk kā miljonu ASV dolāru)

Šī ir ceturtā lielākā summa, kāda jebkad samaksāta par auto numura zīmi Honkongā. Uzņēmējs skaidro, ka šī numurzīme viņam „ļoti patīk”, turklāt 16 ir viņa laimīgais cipars un viņš nesen uzzinājis, ka numurs 26 pārdots par 7 miljoniem Honkongas dolāru.

Uzņēmējs izsolē mēģināja iegādāties arī numurzīmi 668 kā dāvanu savai dzīvesbiedrei, taču vietējais auto numurzīmju kolekcionārs Ngans Man Hons viņu pārsolīja, nopērkot to par 3 miljoniem Honkongas dolāru (apmēram 385 tūkstošiem ASV dolāru).

Ķīnā daudzi izvēlas skaitļu kombinācijas tikai pateicoties tam, kā tās skan, izrunājot šos skaitļus angļu valodā. Piemēram numurs 201314 skan kā „Mīlu tevi vienmēr” vietējā valodā.

Dārgākā numurzīme Honkongā ir 18, kas pirms 3 gadiem tika pārdota par 16,5 miljoniem Honkongas dolāru (apmēram 2,1 miljonu ASV dolāru).

Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

Lexus RX

What Car? Vērtē Novērtēts ar 4 no 5

RX demonstrē ļoti labu sniegumu, pateicoties tā izsmalcinātībai, greznajam salonam un iespaidīgajai hibrīda veiktspējai. Protams, arī uzticamība ir būtiska priekšrocība. Parastā hibrīddzinēja versija lieliski noderēs tiem, kam nav pieejama uzlādes iespēja mājās vai darbā. Lai gan sniedzamība elektriskajā režīmā plug-in hibrīda versijai nav tik iespaidīga kā dažiem konkurentiem, Lexus pieejams par saprātīgāku cenu.