Ziņas

BMW X3 pircēji varēs tiešraidē sekot līdzi sava auto tapšanai

BMW piedāvā klientiem unikālu iespēju
Video tiešraide no rūpnīcas
Seko līdzi sava BMW X3 tapšanai

BMW vēlas pārvērst automašīnu iegādi par emocionālu pārdzīvojumu, kas stiprinātu pircēju lojalitāti – tāpēc ikviens jaunā BMW X3 pircējs ASV varēs video tiešraidē sekot līdzi sava pasūtītā auto ražošanas procesam.

BMW Ziemeļamerikas nodaļa skaidro, ka iespējami vismaz 10 miljoni veidu, kā individualizēt savu X3 un reti kurš auto ir pilnīgi identisks otram. Tāpēc pircējiem radīta šī iespēja sekot līdzi, kā top viņu individuālais pasūtījums.  

Lai to panāktu, BMW rūpnīcā Spartanburgā, Dienvidkarolīnas štatā, uzstādītas vairākas kameras, kas seko līdzi X3 tapšanas pēdējiem posmiem.

Lai tiktu pie iespējas redzēt vai lejupielādēt šo video, pircējiem vien jāizveido savs My BMW profils kompānijas interneta vietnē un jāievada savas pasūtītās automašīnas identifikācijas kods.  


Karstākie piedāvājumi auto tirgū! Nepalaid garām iespēju ietaupīt...

Apskati What Car? sludinājumus šeit!

Saistītie raksti

Auto tests

BMW X5

What Car? Vērtē Novērtēts ar 5 no 5

Jaunais BMW X5 ir lielisks luksusa SUV. Bavārietis nav tik praktisks kā plaši zināmie konkurenti, bet tas izceļas ar vairākām citām kvalitātēm – interjera apdari, sportiskām gaitas īpašībām un lielisku multimediju sistēmu. xDrive45e ir viens no šī brīža iespaidīgākajiem plug-in hibrīdiem, demonstrējot apskaužamus efektivitātes rādītājus.